Air Optix Aqua kontaktne leće (6 leća)

BC
PWR
komad
 26,90/komad
Usporedi
Metoda slanja Trošak dostave
Hrvatska pošta €4.5 (besplatno ako je narudžba veća od €40)
Međunarodno - pošta ili UPS Detalji na naplati
Podaci
Proizvođači
Vrsta leće
Sferne
Zamjena leća
Mjesečne
Veličina pakiranja
6
Bazna krivulja
8.6
Vrsta materijala
Silikonski hidrogel
Propusnost (leće) za kisik
138 Dk/t
Sadržaj vode
33 %
UV filter
Ne
Materijal
Lotrafilcon B (67%)
Dijametar
14, 2 mm
EAN
846566555253
brojcana stavka
AOA6
Detalji

Air Optix Aqua kontaktne leće (6 leće)

Proizvođač kontaktnih leća Ciba Vision je preuzet u prosincu 2013., pa se na većini proizvoda umjesto oznake Ciba Vision sada pojavljuje oznaka Alcon.

Pozor! Proizvodnja mjesečnih kontaktnih leća Air Optix Aqua (3 kom.) bit će prekinuta od rujna 2021. godine od strane tvrtke Alcon.

Nova Alconova inovacija je TriComfort tehnologija koja omogućuje 5 puta veću propusnost kisika za Air Optix® leće u usporedbi s tradicionalnim lećama. To, zajedno s izvrsnom zadržavanjem vlage u leći, rezultira jednom od najudobnijih kontaktnih leća. Savršen izbor za suhe oči. Osim toga, brzo ćete osjetiti prednosti ovih leća čak i ako puno radite za računalom ili boravite u klimatiziranim prostorijama.

Izvanredna propusnost kisika

Kontaktne leće Air Optix® Aqua proizvodi tvrtka Alcon. Izvanredna je propusnost kisika, što omogućuje nošenje leća i tijekom noći.

Kontaktne leće Air Optix® Aqua su mjesečne leće. Materijal korišten u kontakt lećama je silikon-hidrogel, Lotrafilcon B.

Ove kontaktne leće ne preporučuje se zamijeniti bez prethodnog savjetovanja sa svojim oftalmologom jer se optičke karakteristike ovih leća razlikuju od drugih marki kontaktnih leća.

Značajke Air Optix® Aqua leća:

Ovo je leća nove generacije koja je napravljena od prozračnog silikon-hidrogel materijala (Lotrafilcon B). Najveća prednost Air Optix Aqua leće je sposobnost opskrbe oka do pet puta više kisikom od drugih hidrogelnih leća. To sprječava crvenilo oka i nositelj ne osjeća nelagodu tijekom nošenja.

Air Optix Aqua opremljen je sustavom hidratacije AQUA koji na tri razine osigurava visoku udobnost:

  • UDOBNOST OD SAMOG STAVLJANJA - površina leće prekrivena je jedinstvenim hidratizirajućim sredstvom koje pruža svilenkasti sloj - olakšavajući treptanje.
  • UDOBNOST CIJELI DAN - zahvaljujući prozračnom materijalu, hidratacija ostaje na optimalnoj razini, a dehidracija se smanjuje na minimum.
  • UDOBNOST SVAKI DAN - iznimno glatka površina izuzetno je vlažna i savršeno odolijeva svim naslagama.

Zahvaljujući patentiranom plazma-modifikacijskom procesu, Air Optix Aqua je otporniji na taloženje proteina. Leća je svijetloplava, što olakšava postavljanje.

Prema dizajnu, leće se mogu nositi tijekom dana mjesec dana. Također se mogu nositi kao leće s proširenim nošenjem (danju i noću), ali ne duže od 6 noći.

Kome preporučujemo leće Air Optix® Aqua?

Posebno preporučujemo Air Optix with Aqua leće osobama koje leće nose više od 11 sati dnevno, kao i onima koji ponekad spavaju u kontaktnim lećama. Ako ponekad zaspite dok nosite Air Optix Aqua u oku, leća ne izaziva iritaciju oka; čak ni ako radite za računalom tijekom nošenja leća s proširenim nošenjem. Preporučuje se i osobama koje:

  • preferiraju mjesečne leće
  • rade za računalom više sati
  • borave u dimnim ili klimatiziranim prostorijama
  • osjećaju nelagodu dok nose trenutne leće
  • očekuju visoku udobnost.

Isprobajte nove dimenzije udobnosti!

Slični proizvodi