Filtriranje

Guess sunčane naočale

 

GUESS Sunčane Naočale: Put Američkog Branda do Svjetske Slave

Brand GUESS osnovan je prije 40 godina od strane francuskih braće Marciano (Georges, Maurice, Armand i Paul Marciano) nakon obiteljskog odmora u Los Angelesu 1981. godine. Počeli su s dizajniranjem odjeće od jeansa, a danas su postali jedan od najikončnijih igrača u svjetskoj modnoj industriji. Imaju više od 1500 maloprodajnih trgovina diljem svijeta. Njihova ponuda uključuje različite kolekcije odjeće, parfema, obuće i drugih dodataka, uključujući naočale i sunčane naočale.

Sunčane naočale su privlačan modni dodatak za svaku generaciju, budući da postoje GUESS ženske sunčane naočale, GUESS muške sunčane naočale i modeli dječjih sunčanih naočala, tako da svatko može pronaći proizvode koji najbolje odgovaraju njihovom stilu. GUESS sunčane naočale vrlo su udobne, modne i izvrsne kvalitete. Mogu istaknuti njihove nositelje, budući da su mnogi modeli ukrašeni cirkonima i drugim draguljima na okvirima.

GUESS Sunčane Naočale

Otkrijte kolekciju naše optičke trgovine s stotinama originalnih GUESS okvira i sunčanih naočala te pronađite najprikladnije komade za vas. Za još više modela GUESS sunčanih naočala, posjetite stranicu GUESS by Marciano sunčane naočale.

GUESS Muška Kolekcija Sunčanih Naočala

Modeli GUESS muške kolekcije sunčanih naočala posebno predstavljaju sportsku eleganciju. Savršen su izbor za svaku prigodu.

GUESS Ženske Sunčane Naočale, GUESS Muške Sunčane Naočale

U GUESS muškoj kolekciji sunčanih naočala možete pronaći okvire okruglog, četvrtastog, ovalnog oblika, kao i oblike panto. Što se tiče materijala okvira, možete birati između metalnih i plastičnih proizvoda.

Što Čini Dobre Sunčane Naočale?

Postoje tri važna čimbenika koje par sunčanih naočala mora ispuniti kako bi pružio optimalnu zaštitu našim očima od štetnog UV zračenja. Srce sunčanih naočala prije svega je leća, koja mora ispunjavati sljedeće karakteristike. Najvažnije je da sunčane naočale s UV filtrom moraju filtrirati 100% štetnih UV zraka do 400 nanometara (sunčane naočale s UV filtrom 400). Na taj način naše oči su zaštićene od ultraljubičastog zračenja. Svi modeli GUESS muških i ženskih sunčanih naočala ispunjavaju ovaj kriterij.

Drugi važan element za dobar par sunčanih naočala je da pružaju adekvatan vizualni komfor, čak i pri vrlo jakom sunčevom svjetlu, štiteći tako od zasljepljujućih svjetala i odsjaja. Naposljetku, važno je da vidimo visokokvalitetnu, kontrastnu sliku gledajući kroz naše sunčane naočale. Ako su ispunjeni ovi tri uvjeta, možemo biti sigurni da smo odabrali prave sunčane naočale.

GUESS Akcija Sunčanih Naočala

Postoji mnogo internetskih trgovina koje prodaju optičke proizvode, ali važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerenih izvora. Naša web trgovina prodaje samo originalne proizvode i jamči njihovu autentičnost.

Nasa internetska trgovina nudi jedan od najvećih izbora kontaktnih leća, okvira za naočale, sunčanih naočala i naočala za rad na računalu u zemlji, gdje možete pronaći i najpovoljnije modele GUESS ženskih sunčanih naočala. Naši kvalificirani i iskusni optičari izrađuju vaše naočale, osiguravajući vam najkvalitetnije proizvode.

GUESS by Marciano Sunčane Naočale

Otkrijte kolekciju stotina originalnih GUESS sunčanih naočala u našoj optičkoj trgovini i pronađite najprikladnije komade za vas. Za više modela sunčanih naočala posjetite stranicu GUESS by Marciano sunčane naočale.

GUESS by Marciano Okviri za Naočale

Glavne značajke GUESS by Marciano okvira za naočale su šareni i elegantni dizajni. U ponudi eOpticians možete pronaći okvire smeđe, crne, zlatne, roze i ljubičaste boje. GUESS by Marciano okviri inovativni su i pogodni za izražavanje najraznobojnijih osobnosti svojim stilom.

GUESS Kampanjski Videozapisi