Filtriranje
Cijena (€)
€12,70 - €158,14
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
37 - 131
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Što tražite?
Polarizirano

Dječje sunčane naočale

 

412Proizvod
 

Dječje sunčane naočale za svaku dobnu skupinu

Dječje sunčane naočale postaju sve popularnije jer su i trendovski i praktični dodaci. Danas je lako pronaći modne komade iz široke lepeze stilova i boja sunčanih naočala, uz istovremeno nezaboravljajući zaštitu od sunčeve svjetlosti.

Budući da se vizualni sustav djece još uvijek razvija u prvim 5-6 godina, kvalitetni okvir za naočale i sunčane naočale igraju značajnu ulogu u osiguravanju pravilnog razvoja vida. Kvalitetne sunčane naočale su važne jer djeca općenito provode više vremena na otvorenom, povećavajući izloženost ultraljubičastoj (UV) svjetlosti i drugoj sunčevoj svjetlosti. Osim toga, njihove oči su osjetljivije, zjenice su im šire, leće su im jasnije, i ne mogu filtrirati štetne UV zrake tako učinkovito kao oči odraslih, pa više štetne svjetlosti prodire u njihove oči tijekom djetinjstva. Budite oprezni i kupite sunčane naočale s odgovarajućom UV zaštitom kako biste izbjegli moguće buduće probleme. Uvijek tražite sunčane naočale označene s UV400, jer one potpuno filtriraju štetne UV zrake (do 400 nanometara).

Kako bismo vam olakšali odabir, naša internetska optička trgovina nudi stotine različitih stilova, oblika, boja i marki sunčanih naočala za djevojčice i dječake. Među našim najpopularnijim tipovima (npr. pilot sunčane naočale za djecu) i markama su Polaroid sunčane naočale za djecu, Oakley sunčane naočale za djecu, Ray-Ban sunčane naočale za djecu, ali mnoge druge globalne marke nude izvrsne kvalitete sunčanih naočala za djecu.

Dječje sunčane naočale

Cijena dječjih sunčanih naočala

Dječje sunčane naočale obično su dostupne po nižim cijenama od verzija za odrasle istog modela, ali budući da postoji tako širok raspon dostupnih proizvoda i kvaliteta, cijene se mogu razlikovati prema brandu i modelu. Pregledajte ponudu na iOptika.hr gdje možete birati između stotina modela dječjih sunčanih naočala.

Najbolje cijene za dječje sunčane naočale

Postoji mnogo internetskih trgovina koje prodaju i distribuiraju optičke proizvode, ali važno je kupovati od pouzdanih, reputabilnih izvora. Naša internetska trgovina nudi jedan od najvećih izbora u zemlji za kontaktne leće, okvire, sunčane naočale i naočale za računalo, gdje vas čekaju najpovoljnije cijene.