Filtriranje
Cijena (€)
€30,22 - €322,66
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
48 - 145
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Vrsta okvira
Boja leće
Polarizirano

Pilot Aviator sunčane naočale

 

510Proizvod
 

Aviator naočale - Počeci

Oblik aviator naočala je najprepoznatljiviji model, prvi model sunčanih naočala Ray Ban, koji je stvoren na zahtjev američkog ratnog zrakoplovstva tijekom Drugog svjetskog rata kako bi zaštitio oči pilota od sunčeve svjetlosti tijekom letova.

Početni dizajn aviator naočala obuhvaćao je lagani okvir od plastike, tanke rukavice i estetski dizajn u usporedbi s prethodnim standardnim zaštitnim naočalama. U okvir su ugrađene zelene leće posebno dizajnirane za smanjenje refleksije sunca bez narušavanja vida. Kako bi se postiglo ovo, korištene su leće oblika suze, konveksne kako bi se osigurala odgovarajuća pokrivenost očiju i omogućilo svjetlu da ulazi iz bilo kojeg kuta.

Nakon rata, preostale Ray Ban Aviator naočale iz tisuća vojnih kompleta preplavile su američko tržište, i ljudi su se brzo zaljubili u njih zbog njihove funkcionalnosti i stila, reputacije koju održavaju i danas.

Osim toga, nagla popularnost modela također je bila utemeljena na činjenici da je tada javnost voljela i divila se pilotima zbog njihove uloge u osvajanju rata, pa su mnogi željeli emulirati njih. Od 1950-ih godina, aviator naočale postale su modni klasik, nošene od strane globalnih zvijezda poput Tom Cruise, David Bowie, Freddie Mercury și Michael Jackson.

Ray Ban Aviator Sunčane Naočale

Istražite najnovije i širok spektar originalnih Ray Ban aviator naočala i modele iz kolekcije Ray Ban aviator sunčanih naočala kako biste pronašli savršen komad za vas.

Ray-Ban Aviator sunčane naočale Large Metal

Kolekcije Aviator Okvira za Naočale

Osim kolekcije aviator sunčanih naočala, otkrijte naš izbor pilot ili aviator stilova za naočale. Među našim širokim spektrom ženskih naočala i muških naočala, možete pronaći okvire za naočale u obliku aviatora ili pilota poznatih brandova. Provjerite naše istaknute Ray Ban okvire za naočale, Oakley okvire za naočale, Versace okvire za naočale, Michael Kors okvire za naočale i još mnogo toga kako biste pronašli savršeni komad za vas.

Za mlađu generaciju, možete birati iz kolekcije dječjih pilot naočala.

Dječje sunčane naočale

Aviator Sunčane Naočale s Polariziranim Lećama

Leće u modelima polariziranih sunčanih naočala filtriraju horizontalno dolazne bljeskajuće svjetlosne zrake, poput onih reflektiranih od vode, zemlje i različitih površina, smanjujući odsjaj i pružajući mnogo bolje vizualno iskustvo. One mogu biti odličan izbor za aktivnosti poput sporta, vožnje, šetnje ili čak ribolova.

Prodaja Aviator Sunčanih Naočala

Za aviator sunčane naočale ili pilot naočale koje su na zalihi, isporuka može biti brza, čak i u roku od jednog dana za naručene proizvode.

Naša online trgovina isključivo prodaje autentične proizvode, i nudimo jamstvo za njihovu autentičnost. Važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerljivih izvora.

Naša online trgovina isključivo prodaje autentične proizvode, i nudimo jamstvo za njihovu autentičnost. Važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerljivih izvora.

Ray-Ban Aviator naočale

Odabir Pravog Okvira za Sunčane Naočale

Kada je riječ o obliku okvira sunčanih naočala, važno je uzeti u obzir namjenu. Za svakodnevnu upotrebu, možete birati između manjih oblika, klasičnih ili čak izuzetno velikih sunčanih naočala.

Bitno je odabrati okvir koji pruža maksimalnu udobnost i dobro se uklapa na vaše lice. Po mogućnosti, odaberite sunčane naočale koje pružaju maksimalnu pokrivenost oko očiju. Prilikom kupnje sunčanih naočala s dioptrijom, također obratite pažnju na zakrivljenost okvira.

Prodaja Pilot Sunčanih Naočala u iOptika

Postoji mnogo online trgovina koje prodaju optičke proizvode, ali važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerljivih izvora. Naša online trgovina isključivo nudi autentične proizvode, i jamčimo za njihovu autentičnost. Istražite našu izvanrednu ponudu sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu.