Dostava & Plaćanje

Opcije slanja

 

Preporučena pošta

Ažurirane informacije o naknadi za dostavu

  • Za narudžbe s kontaktnim lećama, kapi za oči i naočalama ili sunčanim naočalama nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe veće od 40 eur. Ispod 40 eur , naknada za dostavu bit će 4.5 eur.
  • Za narudžbe koje sadrže barem jednu otopinu kontaktnih leća, naknada za dostavu obračunava se tijekom plaćanja na temelju težine narudžbe. Konačni trošak bit će prikazan pri naplati prilikom odabira načina otpreme i načina plaćanja.

Međunarodna dostava

Trenutno možemo isporučivati ​​samo zemljama s ovog popisa.

Neka se Vaše kontaktne leće dostave na Vašu kućnu adresu, na posao ili neku drugu adresu gdje provodite praznike!

95% svih narudžbi će biti poslano istog dana kada naručite proizvod. Držimo veliki inventar kontaktnih leća, otopina za leće te kapi za oči koji nam omogućuje slanje narudžbe istog dana. Naše skladište je u Budimpešti, Mađarska te od tamo šaljemo narudžbe. U prosjeku isporuka traje 4-10 radnih dana. Kod svakog proizvoda prilikom naručivanja piše da li taj proizvod imamo na skladištu. Ukoliko taj proizvod trenutno nemamo u skladištu, naznačeno je za koliko će doći u naše skladište.

Paket će Vam biti dostavljen na adresu od strane Hrvatske pošte. Ukoliko Vam je netko od članova obitelji kod kuće, može ga odmah preuzeti. Ukoliko nitko nije kod kuće u trenutku dostave poštar će ostaviti obavijest u Vašem sandučiću gdje će pisati kada i gdje možete preuzeti svoj paket

Mogućnosti plaćanja

Na našoj web trgovini iOptika.hr možete koristiti sljedeće opcije plaćanja:

Plaćanje karticom

Koristite svoju karticu kako bi ste platili proizvode. Prihvaćamo sljedeće kartice: Visa, Visa Electron, MasterCard. Biti će Vam naplaćeno u eurima ekvivalentno sa kunskim iznosom. Sigurno je online plaćati karticom kod nas. Naš partner-banka Borgun je verificirana od strane iznad spomenutih kartičnih organizacija kao siguran transfer.

NAPOMENA: Trenutno ne primamo Maestro kartice i American Express kartice. Ukoliko imate Maestro ili American Express kartice molimo da koristite drugu karticu prilikom plaćanja.


Paypal

Također možete koristiti svoj Paypal račun kako bi ste platili narudžbu. Paypal je siguran online način plaćanja koji je naveliko korišten diljem svijeta. Postao je popularan kao siguran način plaćanja proizvoda na eBay-u, online aukcijskoj platformi. Kada platite putem eBay-a, Vaše plaćanje će biti potvrđeno putem email-a. Također imati ćete opciju refundiranja novca ukoliko niste zadovoljno proizvodom ili dostavom.

Paypal prihvaća kartice (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express) i možete platiti putem iznosa na Paypal računu. Ukoliko još nemate Paypal račun, možete ga napraviti.
 

Ukoliko ste zadovoljni našom uslugom, molimo da nas preporučite!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedlog javite nam se na: podrska@ioptika.hr