Filtriranje

Versace sunčane naočale

 

Versace sunčane naočale

Versace sunčane naočale predstavljaju elegantan talijanski stil i ikoničnu dizajnersku estetiku, u kojoj se istovremeno mogu pronaći klasični mitološki motivi i različiti suvremeni oblici i trendovi. Pronađite savršene moderne Versace sunčane naočale u našoj ponudi, po cijenama koje su čak 30-40% niže od cijena u trgovinama.

Snaga, samopouzdanje, karakter, inspiracija za cijeli život

Talijansku luksuznu modnu tvrtku osnovao je Gianni Versace 1987. godine. Prvi butik otvoren je u Milanu, na Via Della Spiga, s velikim uspjehom. Versace dizajnira i distribuira vrhunsku i luksuznu odjeću, modne predmete, dodatke, nakit, parfeme i pokućstvo za dom. Danas se smatra jednim od najpoznatijih pionira modne industrije u svijetu.

Njihovi luksuzni predmeti često crpe inspiraciju iz antičke povijesti i grčke mitologije, sjetite se samo logotipa koji prikazuje tipičnu glavu Meduze. Zanimljivost o podrijetlu loga je da je inspiriran Meduzom prikazanom na ruševinama u Reggio Calabriji, gdje su se braća Versace često igrala kao djeca. Gianni je odabrao lik Meduze jer je vjerovao da će njegova modna tvrtka imati isti učinak na ljude kao što je Meduza imala na muškarce. Kad se jednom zaljubite, nikada se nećete osloboditi.

U ponudi imaju Versace okvire za naočale i Versace modele sunčanih naočala, kako u ženskoj tako i u muškoj varijanti. Muške sunčane naočale odaju hrabar, snažan i samouvjeren izgled, ništa manje od ženskih sunčanih naočala, koje su uistinu definirane prekrasnim kristalima, jedinstvenim ukrasima, paletama boja i dizajnom. Oblik njihovih okvira doista je raznolik, u našem asortimanu možete pronaći geometrijske, okrugle, pilotske, četvrtaste ili mačkaste oblike. Odaberite iz asortimana Versace sunčanih naočala za žene i muškarce u našoj optici i pronađite naočale koje vam najbolje pristaju, sada po stvarno pristupačnim cijenama.

Zašto su polarizirane Versace sunčane naočale dobar izbor?

Polarizirane sunčane naočale filtriraju zasljepljujuće zrake svjetlosti koje dolaze vodoravno, poput svjetlosti koja se reflektira od vode, tla i raznih površina. Štoviše, smanjuju odsjaj i tako nam omogućuju lakše gledanje. Mogu biti odličan izbor ako se bavite sportom, vozite, šetate ili npr. pecate.

Originalne brendirane sunčane naočale po nenadmašnoj cijeni

Kupite originalne Versace naočale i sunčane naočale uz posebne popuste i pronađite modele koji najbolje odgovaraju vašoj osobnosti. Mnogo je online trgovina koje distribuiraju i prodaju optičarske proizvode, ali važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerenih prodavača. Naša optika prodaje samo originalne proizvode, jamčimo autentičnost proizvoda. Vaše naočale izrađuju naši kvalificirani i iskusni optičari kojima je važno da dobijete proizvode najviše kvalitete.