Filtriranje

Versace sunčane naočale

 

Versace - Modni Brand

Brend Versace osnovao je Gianni Versace, koji je prije toga bio talijanski modni i kostimografski dizajner. Versace je dizajnirao odjeću za brojne glazbene izvođače, uključujući kostime za pozornicu i naslovne omote albuma Eltona Johna 1992. godine i odjeću Michaela Jacksona. Versace je također dizajnirao odjeću za princezu od Walesa i princezu Caroline od Monaka.

Versace sunčane naočale

Ikone Versacea

Meduza

Elementi grčke mitologije snažno su utjecali na dizajnerske elemente Versaceovih proizvoda. Jedna od najizraženijih stilskih karakteristika marke je grčka Meduza, koja je smatrana najljepšom ženom u Ateni. Prema legendi, svatko tko je pogledao u Meduzine oči pretvorio se u kamen. Ova anegdota inspirirala je poznati dizajn logotipa brenda Versace, koji se i danas može pronaći na većini modela sunčanih naočala za žene i muškarce. Osim toga, svaki proizvod Versacea ponosno nosi ovaj logotip.

Versace Medusa Biggie

Gianni je odabrao figuru Meduze jer je vjerovao da će njegova modna tvrtka imati isti utjecaj na ljude kao što je Meduza imala na muškarce. Jednom kada netko zaljubi, ne može pobjeći.

Zbog toga su najpoznatije Versace sunčane naočale uključuju modele poput Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo ili Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

List Barocco simbolizira dug život i besmrtnost. Simbol je inspiriran grčkom arhitekturom i dekoracijom. Bogate zlatne nijanse i ukrasni detalji karakteriziraju ga.

Versace sunčane naočale VE2150Q

Virtus

Ikona Virtusa nadahnuta je rimskim vojnim zapovjednikom. Virtus simbolizira snagu, hrabrost i izvrsnost. V koji aludira na Virtus reinterpretacija je ikoničnih listova Barocco u smislu uzorka.

Versace sunčane naočale VE4383

Greca

Greca uzorak, također nadahnut grčkom mitologijom, jedan je od najprepoznatljivijih uzoraka. Ovaj geometrijski oblik, neprekidan linija, simbolizira beskonačnost i jedinstvo. Ukrasio je mnoge grčke hramove, labirinte, zgrade i keramičke ukrasne elemente.

Versace Greca

Sigurnosna igla

Sigurnosni element igle bio je vrlo neočekivani dodatak Versaceovim proizvodima, ali ovaj dodatak također je postao jedna od poznatih ikona marke. Tijekom vremena, Versaceova sigurnosna igla postala je ikoničan simbol statusa. Ovaj ikonični brend također se pojavljuje u svakoj kolekciji.

Versace sigurnosna igla

Međunarodna modna kuća Versace surađivala je s poznatim modelima u ranim danima, poput Linde Evangeliste, Christi Turlington, Naomi Campbell, Cindy Crawford. Trenutni vođa brenda Versace je Donatella Versace. Osim kolekcija sunčanih naočala i naočala Versace, ne zaboravimo ni jedan od najpoznatijih odjevnih predmeta marke, model haljine Versace Jungle koji je nosila Jennifer Lopez.

Ženska kolekcija sunčanih naočala Versace

Svake godine, komadi ženske kolekcije sunčanih naočala Versace prate modne trendove i dizajniraju se prema tome da imaju jedinstveni stil. Sunčane naočale Versace odražavaju stil i eleganciju, pa su oblici i dekorativni elementi marke prepoznatljivi u svakom proizvodu. Otkrijte našu punu kolekciju sunčanih naočala za žene Versace.

Ikonizirane značajke stila mogu se pronaći na modelima sunčanih naočala za žene Versace svake sezone. Sunčane naočale Versace mogu biti izrađene od plastike i metala. Savršen su izbor ako volite upečatljive i upečatljive stilove.

Muške sunčane naočale Versace

Proizvodi muških sunčanih naočala Versace uvijek odražavaju eleganciju i luksuz. Među muškim proizvodima Versace, možete pronaći modele Versace Medusa, Versace Greca.

Među muškim sunčanim naočalama Versace, možete pronaći zlatne, sive i crne sunčane naočale.

Versace sunčane naočale s polariziranim lećama

Leće koje se nalaze u modelima polariziranih sunčanih naočala filtriraju horizontalno dolaznu zaslijepljujuću svjetlost, poput svjetlosti koja se odbija od vode, zemlje i raznih površina, smanjujući sjaj. Zahvaljujući tome, leća pruža mnogo bolje iskustvo gledanja.

Versace naočale

Osim prekrasne i luksuzne kolekcije sunčanih naočala Versace, otkrijte i našu selekciju Versace naočala. Među širokim rasponom ženskih naočala i muških naočala, svatko može pronaći savršen komad naočala.

Versace modne naočale

Proizvode možete kupiti uz pomoć online isprobavanja naočala.

Koju oblik rame sunčanih naočala odabrati?

Kada je riječ o obliku okvira sunčanih naočala, vrijedi razmotriti za što želimo koristiti. Za svakodnevnu upotrebu, možemo birati između manjih oblika, klasičnih ili čak izuzetno velikih sunčanih naočala.

Važno je odabrati okvir koji je najudobniji za nas i koji dobro pristaje našem licu. Poželjno je odabrati veličine sunčanih naočala koje što više pokrivaju područja oko naših očiju.

Rasprodaja Versace sunčanih naočala na iOptika.hr

Odaberite iz našeg iznimnog asortimana sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu.

Naša trgovina prodaje samo originalne proizvode, i jamčimo autentičnost proizvoda. Važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerljivih izvora.

Kampanjski videozapisi za sunčane naočale Versace