Filtriranje

Polarizirane sunčane naočale

Polarizirane Suncane Naocale

Poznata nam je ona poznata osjećaja kada su nam oči osjetljive na bljeskajuće sunce, čak i kada nosimo sunčane naočale. To se često događa jer tradicionalne leće sunčanih naočala nisu sposobne za filtriranje refleksija, odsjaja i zasljepljujućih svjetala dovoljno. Polarizirane leće rješavaju taj problem pomoću kemijske tvari, polarizirajućeg materijala. Ali što znači polarizirano i što polarizirajući materijal radi?

Polarizirane sunčane naočale prvi je napravio Edwin H. Land, koji je također izumio polarizirajući materijal koji se može primijeniti na leće sunčanih naočala, pretvarajući tako leće i sunčane naočale u polarizirane.

Polarizirajući materijal je mješavina mikroskopskih kristala i drugih kemijskih tvari na bazi sulfata u vrlo tankom, filmolikom, prozirnom nitroceluloznom materijalu. Polarizirane leće propuštaju samo svjetlosne zrake s vertikalnom orijentacijom. Stoga filtrira zaslepljujuće svjetlo reflektirano od vode, tla i raznih površina i granica materijala, štiteći tako naše oči od umora očiju i ekstremnih promjena svjetlosnih uvjeta. Rezultat je mnogo kontrastnije i ugodnije vizualno iskustvo u usporedbi s tradicionalnim lećama.

  • Nema zasljepljujućeg svjetla i refleksija
  • Oštriji, kontrastniji vid
  • Boje su užitak i svjetlije
  • Zaštita od 100% UV-A i UV-B zraka
Polarizirane Suncane Naocale

Polarizirane sunčane naočale idealan su izbor za sport, šetnju, druge aktivnosti na otvorenom i posebno se preporučuju onima čije su oči osjetljive na svjetlost ili puno voze. Za vožnju, najidealniji su sunčane naočale s smeđim ili sivim polariziranim lećama.

Pregledajte naš izbor od više od 1000 polariziranih ženskih polariziranih sunčanih naočala, polariziranih muških polariziranih sunčanih naočala i polariziranih dječjih polariziranih sunčanih naočala, i pronađite najprikladnije modele za vas, sada po vrlo povoljnim cijenama.

Muške Polarizirane Suncane Naocale

Nekoliko poznatih luksuznih marki nudi modele muških polariziranih sunčanih naočala, dostupne i u našoj internetskoj trgovini i u našoj optičkoj trgovini u Budimpešti. Možete pronaći Oakley sunčane naočale, Ray Ban sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale, Versace muške sunčane naočale i mnoge druge renomirane luksuzne muške sunčane naočale. Ne propustite naše istaknute ponude muških sunčanih naočala!

Ženske Polarizirane Suncane Naocale

Nekoliko poznatih luksuznih marki nudi modele ženskih polariziranih sunčanih naočala, dostupne i u našoj internetskoj trgovini i u našoj optičkoj trgovini u Budimpešti. Možete pronaći Oakley sunčane naočale, Ray Ban sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale, Versace ženske sunčane naočale, Michael Kors sunčane naočale, Dolce & Gabbana sunčane naočale i mnoge druge renomirane luksuzne ženske sunčane naočale. Ne propustite naše istaknute ponude ženskih sunčanih naočala!

Dječje Polarizirane Suncane Naocale

Nekoliko poznatih luksuznih marki nudi modele dječjih polariziranih sunčanih naočala, dostupne i u našoj internetskoj trgovini i u našoj optičkoj trgovini u Budimpešti. Možete pronaći Oakley sunčane naočale, Ray Ban sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale i mnoge druge udobne i stylish dječje sunčane naočale. Ne propustite naše istaknute ponude dječjih sunčanih naočala!

Dobre Suncane Naocale

Tri važna čimbenika moraju se ispuniti kako bi sunčane naočale pružile optimalnu zaštitu našim očima od štetnog UV zračenja. Srce sunčanih naočala prije svega je leća, koja mora ispuniti sljedeće svojstva. Najvažnija stvar je da sunčane naočale s UV filtrom filtriraju 100% štetnih UV zraka do 400 nanometara (sunčane naočale s UV filtrom 400). Time su naše oči zaštićene od ultraljubičastog zračenja.

Drugi važan element dobrih sunčanih naočala je osigurati adekvatan vizualni komfor čak i pri vrlo jakom sunčevom svjetlu, štiteći se tako od zasljepljujućih zraka. Naposlijetku, važno je da gledajući kroz naše sunčane naočale vidimo kvalitetnu, kontrastnu sliku. Ako su ispunjeni ovi tri uvjeta, možemo biti sigurni da smo odabrali dobar par sunčanih naočala.

iOptika - samo originalni proizvodi

Nasa web trgovina ima veliki izbor kontaktnih leća, okvira, sunčanih naočala, naocale za racunalo, gdje vas uvijek dočekujemo s najpovoljnijim cijenama.

Nasa opticka trgovina prodaje samo originalne proizvode i, naravno, jamči njihovu autentičnost.