Filtriranje

Polaroid sunčane naočale

 

Polaroid sunčane naočale

Odaberite iz široke ponude popularnih Polaroid sunčanih naočala po cijenama 30-80% nižim od cijena u trgovinama. Cjelokupnu ponudu Polaroid sunčanih naočala slobodno pogledajte na stranici i u samo nekoliko klikova naručite one koje vam se najviše sviđaju uz pomoć virtualne verzije online probe naočala i besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Brendirane sunčane naočale vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni

Polaroid je jedan od najpopularnijih i odavno poznatih i priznatih brendova okvira za naočale i sunčane naočale u našoj zemlji. Njihovi proizvodi spajaju zabavne, moderne oblike s kvalitetom i modom. Njihovi modeli sunčanih naočala postali su poznati i kao vodeći brend polariziranih leća.

Naš opsežan asortiman naočala uključuje retro inspirirane Polaroid avijatičarske sunčane naočale, uzbudljive mačkaste naočale, tradicionalne okrugle sunčane naočale kao i čistije, modernije kutne, pravokutne i četvrtaste sunčane naočale. Modeli s ovalnim i zaobljenim rubovima upotpunjuju izbor, tako da svatko zaista može pronaći Polaroid sunčane naočale koje najbolje pristaju njegovom obliku lica i stilu.

Zašto su polarizirane leće dobre?

Brend Polaroid postao je poznat po izumu polariziranog materijala koji se koristi u proizvodnji naočala i leća. Ali što je značenje polarizacije i zašto su Polaroid sunčane naočale dobre?

Polarizirane sunčane naočale prvi je u svijetu stvorio Edwin H. Land kada je izumio polarizirajući materijal koji se može nanijeti na leće sunčanih naočala, čime se i leća i naočale pretvaraju u polarizirane.

Sunčane naočale s polariziranim materijalom filtriraju zasljepljujuće zrake svjetlosti koje dolaze horizontalno, poput svjetlosti koja se reflektira od vode, tla i raznih površina, te propuštaju samo okomite svjetlosne zrake. Osim toga, smanjuju odsjaj i time omogućuju lakše gledanje u ovakvim uvjetima. Posebno dobar izbor za sport, vožnju, šetnju ili jednostavno za one čije su oči posebno osjetljive na svjetlost.

Snižene polarizirane sunčane naočale u asortimanu iOptike

Očekujemo vas s izborom posebnih Polaroid ženskih sunčanih naočala, kako u našoj optici tako i na našoj web stranici gdje možete kupiti originalne proizvode uz popust od 20-50%. Prodajemo samo originalne proizvode i jamčimo autentičnost proizvoda. Odaberite dječje i muške Polaroid sunčane naočale iz naše ponude, 30-80% povoljnije od cijena u trgovinama.