Filtriranje
Cijena (€)
€33,10 - €293,74
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
47 - 138
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Što tražite?
Polarizirano

Mačkaste sunčane naočale

 

695Proizvod
 

Suncane Naocale Mackaste

Suncane naocale mackaste forme najbolje odgovaraju okruglim licima, licima u obliku trokuta i licima u obliku srca.

1. Okrugla lica karakteriziraju meke krivulje i glatke linije, pri čemu je širina čeljusti i čela otprilike ista kao i širina lica. Kod okruglih oblika lica, brada obično ima zaobljen oblik s vrlo malo kutova. Za razliku od drugih oblika lica, okruglo lice često se ističe. Pri odabiru sunčanih naočala u obliku mačjeg oka za okruglo lice, najvažnije je odabrati okvire koji dodaju kutove okruglom obliku lica. Debeli okviri s oštrim, čistim linijama odlično pristaju okruglom obliku lica.

2. U slučaju lica u obliku trokuta, snažna i šira čeljust uparuje se s užim jagodicama i čelom: to su karakteristične značajke lica u obliku trokuta, koje je inverzno obliku srca. Ovaj oblik često zrači energijom i dinamikom.

3. Lica u obliku srca imaju najširu točku na čelu, sužavajući se prema bradi. Ovaj oblik lica može biti dug ili okrugao i često daje nosiocu slatki i veseli izgled.

Kolekcija Suncanih Naocala Mackaste Forme

Oblik i vrsta okvira sunčanih naočala također su važni faktori prilikom kupovine. Razumijemo da odabir pravih sunčanih naočala nije lak, zbog čega vam pomažemo odabrati savršen oblik sunčanih naočala putem našeg virtualnog ogledala.

Osim sunčanih naočala mackaste forme, istražite našu široku kolekciju sunčanih naočala za žene i sunčanih naočala za muškarce.

Prodaja Mackastih Okvira za Naocale

Naša ponuda ženskih naočala također uključuje mackaste okvire za naočale. Nudimo širok izbor naočala kako za muškarce tako i za žene u našoj potpunoj kolekciji naočala.