Filtriranje

Oakley sunčane naočale

 

Oakley Sunčane Naočale: Za ljubitelje sporta i kretanja

Priča o Oakley sunčanim naočalama povezana je s motocross vozačem Jimom Jannardom. Na temelju svojih iskustava u utrkivanju, Jim je zamislio i stvorio revolucionarni materijal koji, kada je izložen vlazi, pruža bolje prianjanje umjesto da postane klizav. Najprije je od ovog materijala napravio ručke, a zatim i druge dodatke za motocikle, čime je utrkivanje postalo sigurnije. Potaknut svojim uspjehom i s samo 300 dolara u džepu, Jannard je osnovao vlastiti posao i tijekom 1980-ih stvorio svoje prve naočale i skijaške naočale. Inovativni materijal koji je izumio još uvijek se koristi danas na jastučićima za uši i nos na Oakley sunčanim naočalama.

Oakley sunčane naočale su poznate po izvrsnoj kvaliteti i udobnosti. Leće u okvirima pružaju 100% zaštitu od štetnih UV zraka i plavog svjetla koje emitiraju elektronički uređaji. Također se ne magle, čineći ih savršenima za sport ili rad na otvorenom. Osim popularnih muških kolekcija Oakley sunčanih naočala, modeli ženskih Oakley sunčanih naočala također su dostupni u našoj web trgovini.

Naši najpopularniji modeli uključuju Oakley Sutro, Oakley Holbrook, Oakley Gascan, Oakley Plazma, Oakley Jawbreaker, Oakley Bevel, Oakley Turbine, Oakley Clifden, Oakley Batwolf, Oakley Sylas, Oakley Straightlink, Fuel Cell, Oakley Gibston i mnogi drugi modeli iz kolekcije, sve po najboljim cijenama.

Oakley Sunčane Naočale

Oakley okviri i sunčane naočale postali su prvi izbor za sportske muškarce i žene, zahvaljujući njihovoj izvrsnoj kvaliteti, maksimalnoj udobnosti i sportskom, a ipak sofisticiranom dizajnu.

Odaberite Oakley sportsku optiku za biciklizam, skijanje ili jednostavno šetnju i vožnju. U našem asortimanu možete pronaći Oakley dječje sunčane naočale, muške sunčane naočale i ženske sunčane naočale, tako da svatko u obitelji može pronaći svoj vlastiti stil.

Oakley Muške Sunčane Naočale

Kolekcija Oakley muških sunčanih naočala odlikuje se stilom i opuštenošću. Među muškim modelima Oakley kolekcija, svatko može pronaći savršeni model za sebe, bilo da se radi o širini leće, boji okvira ili boji leće sunčanih naočala. Modeli muških sunčanih naočala Oakley također predstavljaju najvišu kvalitetu.

Što Čini Dobar Par Sunčanih Naočala?

Trojica važnih faktora moraju biti ispunjena da bi par sunčanih naočala pružio optimalnu zaštitu našim očima od štetnog UV zračenja. Sunčane naočale prvenstveno su definirane lećama koje bi trebale zadovoljiti sljedeće karakteristike. Najvažnije je filtrirati 100% štetnih UV zraka do 400 nanometara (sunčane naočale UV 400). To osigurava da su naše oči sigurne od ultraljubičastog zračenja.

Drugi važan element je pružiti udoban vid čak i pri vrlo jakom sunčevom svjetlu, tako da štiti od odsjaja i zasljepljujućih svjetlosnih zraka. Na kraju, važno je da vidimo visokokvalitetnu, kontrastiranu sliku kad gledamo kroz naše sunčane naočale. Ako se ispune ova tri uvjeta, možemo biti sigurni da smo odabrali prave sunčane naočale.

Oakley Sunčane Naočale po Konkurentnim Cijenama

Odaberite iz naše prodaje Oakley sunčanih naočala i pronađite proizvod visoke kvalitete koji najbolje odgovara vašoj osobnosti po znatno nižim cijenama nego u trgovini.

Važno je napomenuti da naša web trgovina prodaje samo originalne proizvode i jamči njihovu autentičnost.

Oakley Kampanje Videozapisa za Sunčane Naočale