AoSept Plus with HydraGlyde otopina za kontaktne leće (2x360 ml)

Otopine za leće
21,21
Dobavljanje informacija o zalihama u tijeku.
Nije dostupno za kupnju!

Podaci

Marka
AoSept
Proizvođači
Alcon
Veličina pakovanja
Više od 360ml
Tip
Hidrogen peroksid
brojčana stavka
ASPWHG2X360

Detalji

Kada se pojave mjehurići to znači da je AOSEPT® HydraGlyde® Plus otopina aktivna.

Upozorenje:

Ispod donosimo upustva za nove korisnike proizvoda AoSept Plus proizvoda. Kupci često znaju griješiti kada je riječ o korištenju ovog proizvoda. Aosept bi trebao biti korišten potpuno različito od ostalih otopina za leće.

Naši savjeti za nove korisnike:

Prvo, preporučvamo da samo korisnici koji su već koristili ovaj proizvod ga kupuju i dalje. Ukoliko nikad niste koristili ovaj proizvod molimo da se prvo konzultirate sa svojim oftalmologom prije nego ga kupite.

Drugo, detaljno pročitajte i slijedite upute koje dolaze uz proizvod. Također, možete zatražiti kopiju uputa na Vašem jeziku od naše korisničke službe.

Treće, pročitajte i slijedite ‘’najbolje primjere’’ ispod.

Što činiti:

 

  • Koristite Aosept otopinu samo sa kutijicom za leće koja dolazi zajedno u pakiranju sa otopinom. Ova otopina sadrži hidrogen peroksid. To je material koji čisti leće, ali nikad nebi trebao doći u kontakt s očima. Tekućina se mora neutralizirati uz pomoć tablete koja dolazi u kutijici koja se dobije sa otopinom.  Zato je vrlo važno da koristite samo kutijicu iz pakiranja sa ovom otopinom.
  • Držite se vremena. Aosept treba očistiti Vaše leće u minimalnom roku od 6 sati te toliko dugo trebaju leće biti u otopini. Također, ovo vrijeme je vrlo zavisno te može biti i duže od 6 sati. Mi preporučamo da držite leće u otopini dok tekućina ne postane prozirna.
  • Očistite leće u fiziološkoj otopini. Preporučamo da držite leće u ovoj otopini još 4 sata. Nakon toga tek možete staviti leće u oči.
  • Odmah skinite leće ukoliko osjetite osjećaj pečenja, isperite oči vodom i savjetujte se sa liječnikom. Nemojte se previse preplašiti, Aosept ne ostavlja trajno oštećenje očiju već samo jak osjećaj pečenja.

 

Ovo pakiranje uključuje 2x360 ml otopine.

Mišljenje

Prijavite se na naš newsletter i budite među prvima koji će saznati za naše promocije i novosti