Filtriranje
Cijena (€)
€19,18 - €306,46
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
45 - 148
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Što tražite?
Polarizirano

Bijele sunčane naočale

 

288Proizvod
 

Kolekcije Bijelih Sunčanih Naočala

U kolekcijama sunčanih naočala, bijela boja igra jednako važnu ulogu kao i crne naočale. Odaberite između naših predstavljenih marki da biste pronašli onu koja vam najbolje odgovara: Ray-Ban sunčane naočale, Oakley sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale, Harley-Davidson sunčane naočale, Versace sunčane naočale, Dolce & Gabbana sunčane naočale.

Ray-Ban bijele sunčane naočale

Polarizirane Leće

U polariziranim sunčanim naočalama, leće filtriraju horizontalno dolaznu zaslepljujuću svjetlost, poput svjetlosti reflektirane od vode, tla i raznih površina, smanjujući odsjaj, pružajući tako mnogo bolje vizualno iskustvo.

Oakley polarizirane muške sunčane naočale

Polarizirani modeli također su dostupni u ponudi bijelih sunčanih naočala.

Polarizirane Sunčane Naočale

Polarizirane sunčane naočale prvi su put stvorene od strane Edwina H. Landa, koji je izumio polarizirajući materijal koji se može primijeniti na leće sunčanih naočala, pretvarajući ih u polarizirane sunčane naočale.

Polarizirajući materijal sastoji se od mikroskopskih kristala i kemikalija na bazi sulfata ugrađenih u vrlo tanki, filmoliki, prozirni nitrocelulozni materijal. Leće opremljene polarizirajućim materijalom dopuštaju samo prolazak vertikalnih svjetlosnih zraka. Drugim riječima, filtrira zaslepljujuću svjetlost reflektiranu od vode, tla i raznih površina, štiteći naše oči od umora i ekstremnih promjena u osvjetljenju.

Polarizirane sunčane naočale idealan su izbor za sport, šetnju, druge aktivnosti na otvorenom i vrlo se preporučuju za osobe s osjetljivim očima na svjetlo ili za vozače koji puno voze. Za vožnju, idealan izbor su sunčane naočale s smeđim ili sivim polariziranim lećama.

Kakav Oblik Okvira Odabrati za Sunčane Naočale?

Kad je riječ o obliku okvira sunčanih naočala, važno je razmisliti kako želite koristiti naočale. Za svakodnevnu upotrebu možete odabrati između manjih oblika do klasičnih, pa čak i izuzetno velikih sunčanih naočala.

Važno je odabrati okvir koji vam je najudobniji i dobro pristaje na vašem licu. Najbolje je odabrati veličine sunčanih naočala koje pokrivaju područja oko vaših očiju što je više moguće. Pri odabiru okvira za sunčane naočale s dioptrijom, trebate uzeti u obzir i njihovu zakrivljenost.

Bijele Sunčane Naočale za Žene

Kupite odabrani model sunčanih naočala za žene s brzom dostavom.

Kolekcija Bijelih Muških Sunčanih Naočala

Među varijacijama bijelih sunčanih naočala možete odabrati između različitih veličina i boja leća za muške sunčane naočale. Boje leća pružaju elegantan izgled.

Bijeli Proizvodi za Oči

Osim sunčanih naočala, pregledajte našu ponudu originalnih brendiranih okvira za bijele naočale i naručite onaj koji vam najbolje odgovara uz samo nekoliko klikova, uključujući besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Bijele naočale za oči

U našoj ponudi ženskih naočala i muških naočala možete pronaći okvire za naočale svih oblika i boja.

Bijeli Proizvodi za Oči u Ponudi iOptika.hr

Odaberite iz naše iznimne ponude sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu.

Naša internetska trgovina isključivo prodaje originalne proizvode, a mi jamčimo za autentičnost proizvoda. Važno je kupovati samo od pouzdanih i praćenih izvora.