Filtriranje

Sunčane naočale Carrera

 

Carrera naočale: Stil i Kvaliteta po Najboljoj Cijeni

Carrera je nesumnjivo jedan od najuspješnijih i najpopularnijih brendova za dioptrijske i sunčane naočale na svijetu, osnovan od strane Wilhelma Angera 1956. godine u Austriji. Carrera je prvotno dobila ime po legendarnoj reli utrci Carrera Panamericana, smatranoj jednom od najopasnijih automobilskih utrka, koja je prelazila cijelu dužinu Meksika. Početno, proizvodni asortiman tvrtke sastojao se od motociklističkih i skijaških kaciga, ali se kasnije proširio na sportske sunčane naočale, optičke okvire za naočale i sunčane naočale.

Jedan od glavnih proboja marke dogodio se kada je Anger patentirao Optyl 1964. godine, izuzetno izdržljiv, lagan i hipoalergeni materijal koji pruža bolju elastičnost i stabilnost veličine od bilo kojeg drugog plastike. Utjecaj Optyla na industriju i danas se osjeća, budući da su većina visokokvalitetnih sunčanih naočala i dalje napravljene od ovog materijala.

Još jedan značajan korak za brend dogodio se 1974. godine kada se ime tvrtke promijenilo u CARRERA International i preselila se u Traun. U to je vrijeme, Carrera sunčane naočale već su bile vidljive na gotovo svakom velikom sportskom događaju, poput Formule 1 ili Zimskih Olimpijskih igara. Nije ni čudo što su njihove sportske, elegantne, ali nenametljive sunčane naočale brzo privukle zasluženu pažnju.

Carrera sunčane naočale

Carrera muške sunčane naočale - Elegancija, Stil

Kolekcija Carrera muških sunčanih naočala uvijek predstavlja snažan jezik dizajna svake sezone. Modeli muških sunčanih naočala uvijek simboliziraju snagu i eleganciju. Savršen su izbor za svaku dobnu skupinu i svaku prigodu.

Carrera okviri za naočale i modeli sunčanih naočala izrađeni su s inovativnim, premium materijalima i izvanrednom obradom, što ih čini savršenima za bilo koji stil, prigodu ili oblik lica. Pregledajte naš izbor muških sunčanih naočala Carrera i ženskih sunčanih naočala Carrera i pronađite modele koji vam najbolje odgovaraju, sada po zaista povoljnoj cijeni.

Carrera sunčane naočale po najboljoj cijeni

Kupite Carrera sunčane naočale s posebnim popustima i pronađite proizvod najviše kvalitete koji najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Postoje mnoge internetske trgovine koje prodaju optičke proizvode, ali važno je kupovati samo od pouzdanih, pratljivih izvora. Naša trgovina prodaje samo autentične proizvode, a mi jamčimo autentičnost proizvoda.

Carrera naočale za vid

Okvir za naočale Carrera dobar je izbor za svaku prigodu, bilo da je poslovna, elegantna događanja ili praktični aspekti svakodnevnog života. Širok raspon muških muških naočala Carrera čeka gospodu, a naravno, nisu zaboravili ni dame, jer modeli ženskih naočala Carrera također su dio ponude.

Rasprodaja Carrera okvira za naočale u našoj internetskoj trgovini!

U našem asortimanu, svatko će pronaći savršen, kvalitetan model Carrera za naočale koji savršeno odgovara njihovoj osobnosti. Pogledajte cijeli asortiman s povjerenjem i naručite svoj omiljeni komad sa samo nekoliko klikova. Osim najnižih garantiranih cijena za okvire Carrera za naočale, možete uštedjeti i vrijeme.

Carrera kampanjski videozapisi