Filtriranje

Prada sunčane naočale

 

Prada - Talijanski brand

Brand je osnovao gospodin Mario Prada u Italiji 1913. godine. Prva trgovina branda otvorena je u poznatom trgovačkom centru Galleria Vittorio Emanuele II u Milanu. Brand Prada brzo je rastao i postao široko poznat. Snage kolekcija su inovativni dizajn i sofisticiranost.

Prada sunčane naočale

Miuccia Prada je donijela novu dimenziju životu branda počevši od 1970. godine. Pod njenim vodstvom rođeni su karakteristični privlačni i izvanredni stilski elementi.

Kolekcija ženskih sunčanih naočala Prada

Jedinstveni dizajn i kompozicija boja proizvoda Prada za ženske sunčane naočale, kao i stilski elementi branda, jamče jedinstven izgled. Među komadima sunčanih naočala možete pronaći okrugle, četvrtaste, cat-eye i aviator vrste.

Prada okrugle sunčane naočale

crnih sunčanih naočala, kao i smeđih, crvenih ili čak plavih okvira.

Među modelima možete pronaći poznate Prada modele ukrašene Prada trokutom.

Prada crna sunčana naočala s crnim staklima

Asortiman crnih sunčanih naočala iOptika.hr uključuje različite materijale i oblike. Odaberite između preko 2.000 različitih proizvoda i pronađite svoje omiljene crne sunčane naočale Prada.

Prada muške sunčane naočale

Dijelovi iz kolekcija muških sunčanih naočala Prada pravi su stilski ikoni. U našem izboru svatko će pronaći komad koji najbolje odgovara njihovom stilu, bilo da je riječ o okruglom, četvrtastom ili aviator obliku.

Muške sunčane naočale Prada

Kolekcije okvira za muške i ženske naočale Prada

Osim istaknutih sunčanih naočala Prada, pogledajte naš izbor Prada muških okvira za naočale i Prada ženskih okvira za naočale među našim naočalama.

Prada okviri za naočale

Odabir Pravog Oblika Okvira za Sunčane Naočale Prada

Kad je riječ o obliku okvira za sunčane naočale Prada, vrijedi razmisliti o tome u koju svrhu ih želite koristiti. Za svakodnevnu upotrebu možete birati između manjih oblika do klasičnih, pa čak i vrlo velikih sunčanih naočala.

Bitno je odabrati okvir koji je najudobniji i dobro se prilagođava vašem licu. Pokušajte odabrati sunčane naočale koje što više pokrivaju područje oko vaših očiju.

Rasprodaja sunčanih naočala Prada

Izaberite iz naše izvanredne ponude ženskih, muških i dječjih sunčanih naočala. Naša trgovina isključivo nudi autentične proizvode i jamčimo za njihovu autentičnost. Važno je kupovati samo od pouzdanih i provjerenih izvora.