Filtriranje
Cijena (€)
€10,06 - €370,30
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
42 - 145
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Polarizirano

Sunčane naočale s polariziranim staklima

 

466Proizvod
 

Polarizirane sunčane naočale

Možda vam je poznat osjećaj kada su vam oči osjetljive na zaslijepljujuće sunčeve zrake, čak i kada nosite sunčane naočale. To se često događa jer konvencionalne leće sunčanih naočala ne mogu adekvatno filtrirati refleksije svjetla, sjaj i zaslijepljenost. Polarizirane leće rješavaju taj problem koristeći kemijsku tvar, polarizirajući materijal. Ali što znači polarizirano, i što polarizirajući materijal radi?

Prve polarizirane sunčane naočale na svijetu napravio je Edwin H. Land, koji je također izumio polarizirajući materijal koji se može primijeniti na leće sunčanih naočala, čime su postale polarizirane sunčane naočale.

Polarizirajući materijal je vrlo tanki, filmski, prozirni materijal od nitroceluloze u koji su ugrađeni mikroskopski kristali i druge kemijske tvari na bazi sulfata. Leća opremljena polariziranim materijalom (polarizirana leća) dopušta samo vertikalno usmjerene svjetlosne zrake da prođu. Drugim riječima, filtrira zaslijepljujuće svjetlo koje se reflektira od vode, tla i raznih površina, štiteći naše oči od naprezanja očiju i ekstremnih promjena u uvjetima osvjetljenja. Kao rezultat toga, pruža mnogo kontrastnije i ugodnije vizualno iskustvo u usporedbi s konvencionalnim lećama.

  • Nema više zaslijepljujućeg svjetla, refleksije
  • Oštriji, kontrastniji vid
  • Boje se uživaju živopisnije
  • 100% UV-A i UV-B zaštita

Polarizirane sunčane naočale

Polarizirane sunčane naočale idealan su izbor za sport, šetnju, druge vanjske aktivnosti na suncu, i posebno se preporučuju za one čiji su oči osjetljive na sunčevu svjetlost ili koji puno voze. Za vožnju, sunčane naočale s smeđim ili sivim, polariziranim lećama su najidealniji izbor.

Izaberite iz našeg odabira od preko 1000 komada polariziranih sunčanih naočala za žene, polariziranih sunčanih naočala za muškarce, i polariziranih sunčanih naočala za djecu i pronađite modele koji vam najbolje odgovaraju po zaista povoljnoj cijeni.

Polarizirane sunčane naočale za muškarce

Mnoge poznate luksuzne marke nude modele polariziranih sunčanih naočala za muškarce, dostupne i u našoj internetskoj trgovini. Možete pronaći Oakley sunčane naočale, Ray Ban sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale, Versace sunčane naočale za muškarce, i mnoge druge luksuzne marke sunčanih naočala za muškarce. Ne propustite naše istaknute ponude sunčanih naočala za muškarce!

Polarizirane sunčane naočale za žene

Mnoge poznate luksuzne marke nude modele polariziranih sunčanih naočala za žene, dostupne u našoj internetskoj trgovini. Možete pronaći Oakley sunčane naočale, Ray Ban sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale, Versace sunčane naočale za žene, sunčane naočale Michael Kors, sunčane naočale Dolce & Gabbana, i mnoge druge luksuzne marke sunčanih naočala za žene. Ne propustite naše istaknute ponude sunčanih naočala za žene!

Polarizirane sunčane naočale za djecu

Mnoge poznate luksuzne marke nude modele polariziranih sunčanih naočala za djecu, dostupne u našoj internetskoj trgovini. Možete pronaći Oakley sunčane naočale, Ray Ban sunčane naočale, Polaroid sunčane naočale, i mnoge druge marke koje nude kvalitetne i udobne sunčane naočale za djecu. Ne propustite naše istaknute ponude sunčanih naočala za djecu!

Dobre sunčane naočale

Sunčane naočale moraju zadovoljiti tri važna faktora kako bi pružile optimalnu zaštitu našim očima od štetnih UV zračenja. Duša sunčanih naočala je prije svega leća, koja mora zadovoljiti sljedeće karakteristike. Najvažnije je nositi model sunčanih naočala s UV filtrirajućom lećom koja filtrira štetne UV zrake do 400 nanometara (sunčane naočale UV 400). Na taj način, naše su oči sigurne od ultraljubičastog zračenja.

Drugi važan element za dobre sunčane naočale je pružiti nam adekvatnu vizualnu udobnost, čak i pri vrlo jakom sunčevom svjetlu, kako bi se zaštitili od blještavila i zaslijepljenja svjetlosnim zrakama. Zadnje, ali ne manje važno, važno je da gledajući kroz naše sunčane naočale, vidimo kvalitetnu, kontrastnu sliku. Ako su zadovoljeni ova tri uvjeta, možemo biti sigurni da smo odabrali dobre sunčane naočale.

iOptika - veliki izbor proizvoda

Naša internetska trgovina ima jedan od najvećih izbora kontaktnih leća, okvira, sunčanih naočala, naočala za računalo, gdje uvijek nudimo najpovoljnije cijene.

Naša internetska trgovina prodaje samo originalne proizvode, i jamčimo autentičnost proizvoda.