AoSept Plus with HydraGlyde otopina za kontaktne leće (90 ml)

Otopine za leće
5,66
Dobavljanje informacija o zalihama u tijeku.
Nije dostupno za kupnju!

Podaci

Marka
AoSept
Proizvođači
Alcon
Veličina pakovanja
Manje od 120ml
Tip
Hidrogen peroksid
brojčana stavka
ASPWHG90

Detalji

Kada se pojave mjehurići to znači da je AOSEPT® HydraGlyde® Plus otopina aktivna.

AOSEPT® PLUS HydraGlyde® otopina se razlikuje od drugih proizvoda za održavanje kontaktnih leća jer ima trostruki učinak.

Ova bočica uključuje 90 ml otopine.

Upozorenje:

Ispod donosimo upustva za nove korisnike proizvoda AoSept Plus proizvoda. Kupci često znaju griješiti kada je riječ o korištenju ovog proizvoda. Aosept bi trebao biti korišten potpuno različito od ostalih otopina za leće.

Naši savjeti za nove korisnike:

Prvo, preporučvamo da samo korisnici koji su već koristili ovaj proizvod ga kupuju i dalje. Ukoliko nikad niste koristili ovaj proizvod molimo da se prvo konzultirate sa svojim oftalmologom prije nego ga kupite.

Drugo, detaljno pročitajte i slijedite upute koje dolaze uz proizvod. Također, možete zatražiti kopiju uputa na Vašem jeziku od naše korisničke službe.

Treće, pročitajte i slijedite ‘’najbolje primjere’’ ispod.

Što činiti:

 

  • Koristite Aosept otopinu samo sa kutijicom za leće koja dolazi zajedno u pakiranju sa otopinom. Ova otopina sadrži hidrogen peroksid. To je material koji čisti leće, ali nikad nebi trebao doći u kontakt s očima. Tekućina se mora neutralizirati uz pomoć tablete koja dolazi u kutijici koja se dobije sa otopinom.  Zato je vrlo važno da koristite samo kutijicu iz pakiranja sa ovom otopinom.
  • Držite se vremena. Aosept treba očistiti Vaše leće u minimalnom roku od 6 sati te toliko dugo trebaju leće biti u otopini. Također, ovo vrijeme je vrlo zavisno te može biti i duže od 6 sati. Mi preporučamo da držite leće u otopini dok tekućina ne postane prozirna.
  • Očistite leće u fiziološkoj otopini. Preporučamo da držite leće u ovoj otopini još 4 sata. Nakon toga tek možete staviti leće u oči.
  • Odmah skinite leće ukoliko osjetite osjećaj pečenja, isperite oči vodom i savjetujte se sa liječnikom. Nemojte se previse preplašiti, Aosept ne ostavlja trajno oštećenje očiju već samo jak osjećaj pečenja.

 

AoSept plus with Hydraglyde sadrži 3% hidro peroksida i namijenjen je za meke i tvrde kontaktne leće. Tijekom procesa čišćenja hidrogen peroksid se neutralizira uz pomoć specijalne kutijice za leće koja se dobije u kutiji u pakiranju zajedno sa samom otopinom.

 

 

Mišljenje

Prijavite se na naš newsletter i budite među prvima koji će saznati za naše promocije i novosti