Biotrue ONEday for Astigmatism (30 leća)
Biotrue ONEday for Astigmatism (30 leća)
 27,90/komad

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 leća)

PWR
CYL
AX
komad
 27,90/komad
Usporedi
Metoda slanja Trošak dostave
Hrvatska pošta €4.5 (besplatno ako je narudžba veća od €40)
Međunarodno - pošta ili UPS Detalji na naplati
Podaci
Marka
Proizvođači
Vrsta leće
Torične
Zamjena leća
Jednodnevne
Veličina pakiranja
30
Bazna krivulja
8.4
Vrsta materijala
Silikonski hidrogel
Propusnost (leće) za kisik
42 Dk/t
Sadržaj vode
78 %
UV filter
Da
Materijal
Nesofilcon A (22%)
Dijametar
14, 5 mm
Ostale karakteristike
UV zaštita
EAN
785811476489
brojcana stavka
BODFA30
Detalji

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 leća)

Osobine proizvoda:

  • osigurava cjelodnevnu udobnost
  • osigurava potrebnu razinu kisika za otvoreno oko
  • vlažnost se prilagođava rožnici
  • funkcija slična lipidnom sloju suznog filma
  • prve kontaktne leće izrađene od HyperGel™ materijala
  • nova bio-inspirirana razvoj tvrtke Bausch + Lomb

Leće su izrađene od HyperGel materijala (Nesofilcon A) kako bi osigurale visoku razinu vlage i propusnost kisika. Ove torične leće tvrtke Bausch + Lomb pružaju izvanrednu udobnost i performanse tijekom cijelog dana. Biotrue ONEday for Astigmatism dolazi u pakiranju od 30 leća. Ove dnevne leće olakšavaju tegobe uzrokovane astigmatizmom, poput glavobolje i zamagljenog vida.

Visoka vlažnost = beskonačna udobnost

Leće Biotrue ONEday for Astigmatism su podvrgnute opsežnim ispitivanjima kako bi se dokazalo da su sposobne zadržati najmanje 98% svoje vlage tijekom 16 sati. Imaju vlažnost od 78%, što je blisko vlažnosti rožnice. Leće osiguravaju ravnomjernu vlagu i hidrataciju, što ih čini udobnim čak i za najosjetljivije oči.

HyperGel

Biotrue ONEday dnevne kontaktne leće izrađene su od HyperGel materijala, koji nastaje spajanjem hidrogela i silikon hidrogela. Ova kombinacija materijala pruža visok sadržaj vode i dobru propusnost kisika za kontaktne leće. Aktivne čestice HyperGel tehnologije nalaze se na vrhu leće i stvaraju lipidni sloj. Funkcionalno, ovaj sloj sprečava proces dehidracije. Leće ostaju vlažne tijekom cijelog vremena nošenja zbog svojih optičkih svojstava. Vlažnost leća je 78%, što je blizu vlažnosti rožnice.

Visokotehnološki dizajn

Pored iznimno visoke vlažnosti, leće Biotrue ONEday izrađene su od visoko performantnog HyperGel materijala koji obećava visoku propusnost kisika (42 DK/t). Povećana propusnost kisika povećava udobnost i performanse, čineći leće udobnim za nošenje tijekom cijelog dana.

Inženjeri tvrtke Bausch + Lomb uveli su tehnologiju bez prizme za stabilizaciju leće dok su istovremeno razvili ultra tanku leću koja pruža veću propusnost kisika. Ova konstrukcija leće osigurava oštar vid dok istovremeno smanjuje refleksije.

Leća je u ispravnom položaju kada je indikator položaja u položaju od 6 sati. Leće imaju blagu nijansu radi lakšeg rukovanja i vidljivosti. Radi dodatne zaštite, leće su opremljene UV zaštitom.

Slični proizvodi