ColourVUE Fusion Yellow Green (2 leća)
ColourVUE Fusion Yellow Green (2 leća)
15,90/komad

ColourVUE Fusion Yellow Green (2 leća)

PWR
komad
15,90/komad
Usporedi
Metoda slanja Trošak dostave
Hrvatska pošta €4.5 (besplatno ako je narudžba veća od €40)
Međunarodno - pošta ili UPS Detalji na naplati
Podaci
Proizvođači
Vrsta leće
Boja
Zamjena leća
Tromjesečje
Veličina pakiranja
2
Bazna krivulja
8.6
Vrsta materijala
Hidrogel
Propusnost (leće) za kisik
22 Dk/t
Sadržaj vode
45 %
UV filter
Ne
Boja leća
Zelena
Materijal
Hydrogel Terpolymer (55%)
Dijametar
14 mm
Neproziran ili proziran
Proziran
Kozmetički ili ludo
Kozmetički
brojcana stavka
EYEFUYLWGRN
Detalji

Istaknuta boja: koristi se za isticanje osnovne boje oka, potpuno ne prekriva izvornu boju. Tamniji tonovi očiju mogu se istaknuti samo pomoću ove boje.

Izvrsne kvalitete obojenih leća kojima možete oduševiti svoje prijatelje. Najmodernije boje, zaista po pristupačnoj cijeni.

Želite zaista posebnu boju očiju? Ne tražite dalje. Iznenadno prirodan učinak spojen s egzotično posebnim kombinacijama boja. Ugodno, čak i za svakodnevno nošenje, sada po zaista pristupačnoj cijeni. Nakon što ih jednom isprobate, postat ćete ovisni zauvijek.

Ovu vrstu kontaktnih leća (0.00, Plan) držimo na zalihi u određenoj količini i mogu se odmah kupiti. Leće se također mogu naručiti s dioptrijom, a očekivano vrijeme isporuke je maksimalno 3 tjedna.

Dodatni podaci o proizvodu: Krivulja: 8.6, Promjer: 14 mm, Dostupno područje dioptrija za narudžbu: od -0.5 do -8.00 u polu dioptrijskim koracima.

Ovo su tromjesečne kontaktne leće, što znači da se mogu koristiti tijekom 3 mjeseca uz odgovarajuću njegu. Na ovaj način su znatno ekonomičnije u usporedbi s uobičajenim dnevnim, dvotjednim ili mjesečnim lećama drugih proizvođača. Svaka kutija sadrži par leća (2 komada)!

Za korištenje leća potrebno je koristiti otopinu za njegu leća. Ne zaboravite kupiti to po povoljnijoj cijeni na iOptika.hr.

Ako niste iskusni korisnik kontaktnih leća, molimo vas da leće kupite tek nakon pregleda očiju i postavljanja leća od strane oftalmologa ili kontaktologa.

Slični proizvodi