Filtriranje

Hugo Boss sunčane naočale

 

Sunčane naočale Hugo Boss - Stil, Pouzdanost, Premium kvaliteta

Hugo Boss osnovao je 1924. godine Hugo Ferdinand Boss, njemački modni dizajner i poslovni čovjek. Povodom, tvrtka je bila usmjerena na proizvodnju svakodnevne odjeće, ali s usponom Nacionalnosocijalističke njemačke radničke stranke tridesetih godina prošlog stoljeća, naglasak se prebacio na proizvodnju i prodaju vojnih uniformi, što je značajno povećalo prodaju u to vrijeme.

Nakon Drugog svjetskog rata i smrti osnivača Hugo Bossa, pedesetih godina došlo je do prelaska s uniformi na proizvodnju odijela za muškarce, što je označilo novu eru za tvrtku. Sljedeći veliki korak bio je IPO tvrtke 1988. godine, nakon čega je uslijedio lansiranje prve linije parfema, kolekcija za muškarce i žene, te posebno kolekcija za djecu. Od tada, brend je narastao u globalnu modnu mrežu koja je 2018. godine zapošljavala gotovo 15.000 ljudi.

Sunčane naočale Hugo Boss

Ogledala za naočale i sunčane naočale Hugo Boss uvijek su predstavljale i nastavljaju predstavljati premijum kvalitetu u modnoj industriji. Njihovi proizvodi proizlaze iz rafiniranog elegancije i stila. Nošenje ih je izvrsna opcija za bilo koju situaciju, bilo da je to ugodna aktivnost u slobodno vrijeme ili ozbiljna poslovna pregovaranja. Pregledajte naš izbor muških sunčanih naočala Hugo Boss i ženskih sunčanih naočala Hugo Boss i pronađite savršene modele sunčanih naočala za žene ili muškarce po stvarno povoljnim cijenama. Ne propustite naše raznolike promotivne ponude sunčanih naočala poznatih marki!

Sunčane naočale Hugo Boss

Postoje tri važna faktora koje par sunčanih naočala mora ispuniti kako bi pružio optimalnu zaštitu našim očima od štetnog UV zračenja. Duša sunčanih naočala je prije svega leća, koja mora imati sljedeće karakteristike. Najvažnije je da filtrira štetne UV zrake do 400 nanometara (sunčane naočale označene kao UV 400). Na taj način, naši su oči sigurne od ultraljubičastog zračenja. Svi naši modeli sunčanih naočala Hugo Boss ispunjavaju ovaj kriterij.

Drugi važan element dobrih sunčanih naočala je osigurati nam adekvatan vizualni komfor, čak i pri vrlo jakom sunčevom svjetlu, kako bi nas zaštitio od odsjaja i bljeska svjetla. Zadnje, ali ne manje važno, važno je da vidimo kvalitetnu, kontrastnu sliku kada gledamo između sunčanih naočala. Ako su ispunjeni ovi tri uvjeta, možemo biti sigurni da smo odabrali dobre sunčane naočale.

Okviri za naočale Hugo Boss

Modeli okvira za naočale Hugo Boss, slijedeći izuzetno sofisticirani i elegantni dizajn, omiljeni su stilskim muškarcima. Stoga su kolekcije okvira za naočale Hugo Boss za ženske naočale i muške komade naočala savršene kako za svakodnevno nošenje, tako i za poslovni život.

Sunčane naočale Hugo Boss s Izdvojenim Popustima

Pronađite svoje nove sunčane naočale Hugo Boss po nižoj cijeni od maloprodajne u našoj internetskoj trgovini. Naša web trgovina ima jedan od najvećih zaliha kontaktnih leća, naočala, sunčanih naočala i računalnih naočala u zemlji, gdje uvijek nudimo najpovoljnije cijene.

Prodajemo samo prave proizvode i jamčimo autentičnost proizvoda.