Filtriranje

Swarovski sunčane naočale

 

Swarovski - Kristal i Kristalići

Swarovski je austrijski proizvođač stakla sa sjedištem u Wattensu, Austrija, i posluje kao obiteljska tvrtka od osnutka 1895. godine od strane Daniela Swarovskog.

Swarovski

Tvrtka je podijeljena u tri glavne industrije: Swarovski Crystal Business, koja uglavnom proizvodi kristalnu staklariju, nakit i dodatke; Swarovski Optik, koja proizvodi optičke instrumente poput teleskopa, puškohvatnih leća i dvogleda; i Tyrolit.

Ženske Sunčane Naočale Swarovski

Svaki komad u kolekciji ženskih sunčanih naočala Swarovski isijava elegantan i stiliziran izgled. Među komadima sunčanih naočala Swarovski, možete pronaći crne, smeđe, ljubičaste, roze, sive, srebrne, plave, zelene, narančaste ili čak plave boje.

Swarovski sunčane naočale

Boja leća sunčanih naočala također može varirati. Dostupne su različite kombinacije za sunčane naočale. Pri odabiru savršenog proizvoda, crna okvir sunčanih naočala dobro se može upariti s crnim, smeđim, sivim ili zelenim lećama.

Swarovski sunčane naočale ljubičaste boje

Proizvođač često koristi nijanse ljubičaste boje za sunčane naočale, kako za okvir, tako i za leće. Kristalići su također dekorativni element u sunčanim naočalama. Sunčane naočale s kristalićima postavile su trend stila.

Swarovski sunčane naočale ljubičaste boje

Rame za Ženske Naočale i Rame za Ženske Naočale sa Kristalićima Swarovski

Smolasta, crna i zelena rama mogu se pronaći i među proizvodima rame za ženske naočale Swarovski. Ramena za ženske naočale sa kristalićima Swarovski su ikonični dekorativni elementi tipični za ovaj brend. Rama za ženske naočale Swarovski je savršen izbor za svaku prigodu.

Rame za ženske naočale sa kristalićima Swarovski

Pregledajte izdvojenu ponudu ženskih naočala za vid Swarovski i pronađite komad koji vam najbolje odgovara.

Sunčane Naočale Swarovski - Koju Formu Okvira Odabrati?

Kada razmišljate o odgovarajućoj formi okvira za sunčane naočale Swarovski, vrijedi razmisliti o tome u koju svrhu želite da ih koristite. Za svakodnevnu upotrebu, možete birati između manjih oblika, klasičnih ili čak izrazito velikih sunčanih naočala.

Važno je odabrati okvir koji vam je najudobniji i dobro stoji na vašem licu. Preporučljivo je odabrati veličine sunčanih naočala koje pokrivaju područja oko vaših očiju što je više moguće.

Sunčane Naočale Swarovski - Polarizirana Leća

Leća u originalnim Swarovski polariziranim sunčanim naočalama filtrira horizontalno dolazne zrake svjetlosti, poput svjetlosti reflektirane od vode, zemlje i različitih površina, smanjujući odsjaj, čime pruža mnogo bolje vizualno iskustvo. Polarizirani proizvodi mogu biti izvrsan izbor za sport, vožnju i šetnju.

Swarovski sunčane naočale polarizirana leća

Postoji i nekoliko opcija za boju polariziranih leća.

Materijal polarizirane leće je mješavina vrlo tankog, filmskog, transparentnog materijala od nitroceluloze "posađenog" s mikroskopskim kristalima i drugim kemijskim tvarima na bazi sulfata. Sunčane naočale s polariziranim materijalom dopuštaju samo prolazak vertikalno orijentiranih zraka svjetlosti. Drugim riječima, odsjajna svjetlost reflektirana s površina i raznih granica materijala ne prolazi kroz leću.

Promocija Sunčanih Naočala Swarovski

Odaberite iz našeg iznimnog izbora sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu.

Naš optičar prodaje samo autentične proizvode, a mi prirodno jamčimo autentičnost proizvoda. Važno je kupovati samo od pouzdanih, pratljivih izvora.

Sunčane Naočale Swarovski u Ponudi iOptika

U našem internetskom dućanu možete birati između brojnih sunčanih naočala za žene, ženskih naočala za vid, muških naočala za vid, i muških sunčanih naočala.