Filtriranje

Bvlgari sunčane naočale

 

Bvlgari - Talijanska luksuzna

Poduzeće je osnovano 1884. godine u Rimu od strane Sotiriosa Voulgarisa (talijanski: Sotirio Bulgari), srebrara iz Paramythie, Grčka. Pravopis imena tvrtke podsjeća na latinske natpise uklesane u kamen, pri čemu se "U" zamjenjuje s "V".

Sotirios Voulgaris otvorio je svoju prvu rimsku trgovinu na via Sistina 1884. godine. Glavna trgovina, koja i danas radi, smještena na Via dei Condotti, otvorena je 1905. godine u suradnji s njegovim sinovima.

Bvlgari

Bvlgari sunčane naočale

Bvlgarijeve kolekcije sunčanih naočala uvijek odražavaju jedinstvenost i luksuz. Boje okvira uključuju zlato, smeđu, crnu, ljubičastu ili čak sivu. Na primjer, smeđe sunčane naočale isijavaju jednako elegantan stil kao i crne. Oblik sunčanih naočala, tip okvira i boja leće sve su važni faktori pri kupovini. Bvlgari nudi različite veličine leća kako za ženske sunčane naočale tako i za muške sunčane naočale.

Bvlgari ženske sunčane naočale

Važno je napomenuti da internetska trgovina isključivo prodaje prave proizvode, i jamčimo autentičnost proizvoda.

Bvlgari ženske sunčane naočale

Luksuzni modeli ženskih sunčanih naočala marke pružaju konačan izgled femme fatale. Naša ponuda također uključuje razne supradimenzionirane sunčane naočale.

Supradimenzionirane sunčane naočale su izuzetno elegantne i nude brojne praktične prednosti. Evo 5 znanstveno dokazanih načina da budete nevjerojatno sretni noseći supradimenzionirane sunčane naočale:

Supradimenzionirane sunčane naočale izgledaju moderno i mogu povećati samopouzdanje. Štite vaše oči od štetnih UV zraka. Pomažu zadržati vaše oči vlažnima smanjujući količinu vjetra i prašine koji ulaze u vaše oči. Veliki okvir smanjuje šanse za bore oko očiju pružajući zaštitu od sunca području oko oka. Crne ili smeđe supradimenzionirane ženske ili muške sunčane naočale pružaju elegantan izgled nositeljima proizvoda.

Bvlgari polarizirane leće

Leća pronađena u modelima polariziranih sunčanih naočala filtrira horizontalno dolazne bljeskove svjetlosti, poput svjetlosti reflektirane s vode, tla i raznih površina, smanjujući sjaj, čime pruža mnogo bolje vizualno iskustvo. Može biti izvrsna opcija za sport, vožnju i hodanje.

Također su dostupne brojne opcije za boje polariziranih leća.

Materijal polarizirane leće vrlo je tanak, nalik foliji, prozirni nitrocelulozni materijal u kojem su ugrađeni mikroskopski kristali i druge kemijske tvari na bazi sulfata. Leća opremljena polariziranim materijalom dopušta samo uspravno orijentirane zrake svjetlosti da prođu. Drugim riječima, bljeskava svjetlost reflektirana s površina ne može proći kroz leću.

Bvlgari rasprodaja sunčanih naočala

Osim prekrasnih proizvoda sunčanih naočala Bvlgari, istražite našu originalnu kolekciju Bvlgari naočala i kupite svoje omiljene naočale online uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Oblik i vrsta okvira naočala kao i boja leće važni su faktori pri kupovini. Znamo da odabir pravog proizvoda nije lak, stoga vam pomažemo virtualnim zrcalom.

U objema kolekcijama ženskih naočala i muških naočala možete pronaći okvire od plastike i metala. Važno je napomenuti da plastični okvir za naočale pruža jednako ekskluzivan izgled kao i, na primjer, zlatni metalni okvir. Ljubičasti okvir za naočale može biti savršen izbor za ekscentričan outfit.

Koju formu okvira sunčanih naočala odabrati?

Kada biramo oblik okvira sunčanih naočala, vrijedi razmisliti za koju svrhu želimo koristiti. Za svakodnevnu upotrebu možemo birati između manjih oblika, počevši od klasičnih do čak i izuzetno velikih sunčanih naočala.

Važno je odabrati okvir koji je najudobniji za nas i dobro se uklapa na naše lice. Idealno bi bilo odabrati veličine sunčanih naočala koje pokrivaju područja oko naših očiju što je više moguće.

Sunčane naočale na iOptika

Postoji mnogo online trgovina koje prodaju optičke proizvode u online svijetu, ali važno je kupovati od pouzdanih, provjerljivih mjesta. Odaberite iz našeg izuzetnog izbora sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu