Filtriranje
Cijena (€)
€20,62 - €83,02
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
47 - 99
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Polarizirano

Polaroid sunčane naočale za muškarce

 

153Proizvod
 

Modeli muških sunčanih naočala Polaroid po povoljnim cijenama

Polaroid je jedan od najpopularnijih i najstarijih poznatih i cijenjenih brendova za naočale i sunčane naočale. Njihovi proizvodi kombiniraju zabavne, moderne oblike s kvalitetom i modom. Njihovi modeli sunčanih naočala također su postali poznati kao vodeći brend polariziranih leća.

U našem širokom rasponu proizvoda možete pronaći retro-inspirirane Polaroid avijatičarske sunčane naočale, uzbudljive sunčane naočale s mačjim okom, tradicionalne okrugle sunčane naočale, kao i modernije, streamline modele sunčanih naočala kvadratnog i pravokutnog oblika. Ovale i modeli s zaobljenim rubovima dodatno dopunjuju izbor kako bi svatko mogao pronaći sunčane naočale Polaroid koje najbolje odgovaraju obliku lica i stilu.

Sunčane naočale Polaroid

Polarizirana leća

Brend Polaroid postao je poznat po izumu polariziranog materijala koji se koristi u proizvodnji naočala i leća. Ali što znači polarizacija, i zašto su Polaroid sunčane naočale dobre?

Polarizirane sunčane naočale prvi je stvorio Edwin H. Land, koji je izumio polarizirajući materijal koji se može primijeniti na leće sunčanih naočala, time polarizirajući leću i istovremeno je čineći parom sunčanih naočala.

Naočale opremljene polariziranim materijalom filtriraju horizontalne zrake bljeska, poput svjetlosti koja se odbija od vode, tla i raznih površina, omogućujući prolaz samo vertikalnih zraka svjetlosti. Također smanjuju bljeskanje, pružajući mnogo bolje iskustvo gledanja. Posebno su pogodne za sport, vožnju, šetnju ili jednostavno za one čiji su oči posebno osjetljive na svjetlo.

Kolekcija muških sunčanih naočala Polaroid

Nećete biti razočarani kolekcijom muških sunčanih naočala Polaroid u našoj internetskoj trgovini i optici. Modeli muških sunčanih naočala Polaroid prate najnovije trendove svake sezone, tako da svatko može pronaći svoje omiljene sunčane naočale prema svojim preferencijama.

Kolekcija ženskih sunčanih naočala Polaroid

U kolekciji ženskih sunčanih naočala Polaroid možete pronaći moderne i klasične komade. Odaberite između crne, smeđe, sive i drugih kombinacija boja.

Promocija dječjih sunčanih naočala Polaroid

Naočale za sve uzraste! Osim sunčanih naočala za žene i muškarce, naša ponuda također uključuje dječje sunčane naočale Polaroid modele. Brinimo se za oči djece svake sezone.

Polarizirane sunčane naočale u ponudi iOptika.hr

U internetskoj trgovini našeg optičara nudimo istaknutu promociju ženskih sunčanih naočala Polaroid. Prodajemo samo originalne proizvode i jamčimo autentičnost proizvoda. Odaberite između dječjih sunčanih naočala Polaroid i cijena i ponuda muških sunčanih naočala Polaroid.

Sunčane naočale Polaroid

Odaberite iz najnovijih komada iz kolekcije Polaroid okvira. Otkrijte moderni i mladenački stil ženskih naočala i muških naočala i kupite svoje omiljene naočale.

Kampanje videozapisa za sunčane naočale Polaroid