Filtriranje
Cijena (€)
€8,14 - €59,52
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
42 - 54
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Vrsta okvira
Boja leće
Polarizirano

Polaroid dječje sunčane naočale

 

64Proizvod
 

Dječje sunčane naočale Polaroid po pristupačnim cijenama

Polaroid je jedan od najpopularnijih i najstarijih poznatih i poštovanih brendova za naočale i sunčane naočale. Njihovi proizvodi kombiniraju zabavne, moderne oblike s kvalitetom i modom. Njihovi modeli sunčanih naočala također su postali poznati kao vodeći brand polariziranih leća.

U našem širokom rasponu proizvoda možete pronaći retro-inspirirane Polaroid avijatičarske sunčane naočale, uzbudljive sunčane naočale u obliku mačjeg oka, tradicionalne okrugle sunčane naočale, kao i modernije, pravokutne i četvrtaste modele sunčanih naočala. Ovalni i zaobljeni rubni modeli dodatno dopunjuju izbor kako bi svatko mogao pronaći Polaroid sunčane naočale koje najbolje odgovaraju obliku i stilu njihova lica.

Polaroid sunčane naočale

Polarizirana leća

Brend Polaroid postao je poznat po izumu polariziranog materijala koji se koristi u proizvodnji naočala i leća. Ali što znači polarizacija i zašto su Polaroid sunčane naočale dobre?

Polarizirane sunčane naočale prvi je put stvorio Edwin H. Land, koji je izumio polarizirajući materijal koji se mogao nanijeti na leće sunčanih naočala, čime se polarizira leća i istovremeno stvara par sunčanih naočala.

Naočale opremljene polariziranim materijalom filtriraju horizontalno dolazeće zrake sjaja, poput svjetlosti koja se odbija od vode, tla i raznih površina, dopuštajući prolaz samo vertikalnih zraka svjetlosti. Također smanjuju odsjaj, pružajući mnogo bolje iskustvo gledanja. Posebno su pogodne za sport, vožnju, šetnju ili jednostavno za one čiji su oči posebno osjetljive na svjetlost.

Promocija dječjih sunčanih naočala Polaroid

Naočale za sve uzraste! Osim sunčanih naočala za žene i muškarce Polaroid, naša ponuda uključuje i modele dječjih sunčanih naočala Polaroid. Brinimo se za oči djece u svakom godišnjem dobu.

Kolekcija sunčanih naočala za žene Polaroid

U kolekciji sunčanih naočala za žene Polaroid, možete pronaći moderne i klasične komade. Odaberite između crnih, smeđih, sivih i drugih kombinacija boja i naručite svoje omiljene ženske sunčane naočale Polaroid.

Kolekcija sunčanih naočala za muškarce Polaroid

U našoj internetskoj trgovini, nećete biti razočarani kolekcijom sunčanih naočala za muškarce Polaroid. Modeli sunčanih naočala za muškarce Polaroid prate najnovije trendove svake sezone, tako da svatko može pronaći svoje omiljene sunčane naočale.

Polarizirane sunčane naočale u ponudi iOptika

U internetskoj trgovini našeg optičara, nudimo istaknutu promociju Polaroid sunčanih naočala za žene. Prodajemo samo originalne proizvode i jamčimo autentičnost proizvoda. Odaberite između polaroidnih dječjih sunčanih naočala i cijena i ponuda polaroidnih sunčanih naočala za muškarce.

Polaroid naočale

Odaberite iz najnovijih komada kolekcije Polaroid naočala. Otkrijte moderne i mladenačke stilove ženskih naočala i komade muških naočala i kupite svoje omiljene naočale.

Kampanja sunčanih naočala Polaroid