Filtriranje
Cijena (€)
€111,34 - €172,54
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
55 - 58
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Što tražite?
Polarizirano

Ray-Ban Caravan sunčane naočale

 

11Proizvod

Očale za sunčanje Ray-Ban Caravan: Ponovno zamisljanje Ray-Ban Aviator sunčanih naočala

Prvotno predstavljene 1957. godine, sunčane naočale Ray-Ban Caravan su pojednostavljena, geometrijska verzija, nudeći alternativu klasičnim Ray-Ban Aviator sunčanim naočalama. Ray-Ban logo je vidljiv na nosnim jastučićima i lećama. Caravan ima kutne leće i okvire u usporedbi s Aviatorovim lećama oblika suze, koje su dostupne u polariziranim i verzijama s receptom u ženskim sunčanim naočalama i muškim sunčanim naočalama Ray-Ban kolekciji. Tip okvira Caravan je sličan pilot sunčanim naočalama ali je kutniji, s istom bojom okvira kao i osnovni tipovi pilot kolekcije i bojom leće također.

Nosite sunčane naočale Caravan RX 3636V 2501 u okvirima od pištoljskog metala, zlata ili srebra, a boja leće može biti kristalno zelena, kristalno siva ogledalo ili s receptom.

Prodaja sunčanih naočala Ray-Ban Caravan

Ray-Ban okviri za naočale i Ray-Ban sunčane naočale modeli se smatraju vremenskim klasikama koje je stvorila optička tvrtka Bausch + Lomb. Ray-Ban sunčane naočale, nadahnute uspjehom ikoničnih Ray-Ban Aviator sunčanih naočala, izrađene su prema njihovoj slici. Boja i stil metalnog okvira ostali su isti, ali umjesto leća oblika suze, leće slijede kutnije krivulje, zadržavajući osnovne boje tipične za muške sunčane naočale Aviator.

Modeli marke Ray-Ban poznati su po izvrsnoj kvaliteti i izdržljivosti, i to nije drugačije za modele Caravan sunčanih naočala, jer imaju ugodan metalni okvir koji ih čini izuzetno laganim, ali izdržljivim. Proizvod je prvenstveno dizajniran za muškarce zbog većih veličina, ali može biti savršen izbor i za dame koje preferiraju malo veće leće i okvire te kutne oblike.

Kolekcija okvira za sunčane naočale Ray-Ban Caravan

Kasnije, 1952. godine, stvoren je model sunčanih naočala Ray-Ban Wayfarer, koji je brzo postao omiljen među zvijezdama Hollywooda poput Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson ili James Dean. Jedan od naglaska 1980-ih bio je rekreacija Ray-Ban Clubmaster-a, koji je reinterpretirao stil okvira Browline iz kasnih 1940-ih s nekom neformalnošću, nekonvencionalnim dizajnom i zaista karakterističnim oblikom leće. Valja spomenuti još jedan klasik, Ray-Ban heksagonalni okvir, koji ima heksagonalni, vrlo uski metalni okvir.

Ray-Ban Caravan sunčane naočale

Kolekcija sunčanih naočala Ray-Ban Caravan za žene

Žene mogu birati među ikoničnim modelima u Ray-Ban ženskoj kolekciji okvira za naočale, poput Ray-Ban Aviator naočala, Ray-Ban Clubmaster naočala, ili čak Ray-Ban okrugle naočale.

Kolekcija sunčanih naočala Ray-Ban Caravan za muškarce

Prodaja muških naočala za muškarce Ray-Ban uključuje preko 100 Ray-Ban okvira za naočale, uključujući Ray-Ban Wayfarer naočale, Ray-Ban Aviator naočale, ili čak Ray-Ban sesterokutne naočale.

Ray-Ban: Ray-Ban Caravan sunčane naočale, Širok raspon

Postoji mnogo online trgovina koje prodaju optičke proizvode u online svijetu, ali važno je kupovati samo od pouzdanih, provjerenih izvora. Naš optičar prodaje samo autentične proizvode, i jamčimo autentičnost proizvoda.

Odaberite iz našeg ikoničnog izbora sunčanih naočala za žene i muškarce i iskoristite naše promotivne ponude sunčanih naočala Ray-Ban u našoj internetskoj trgovini.

Ray-Ban sunčane naočale