Filtriranje

Ralph Lauren sunčane naočale

 

Ralph Lauren - Odraz američkog duha

Ralph Lauren radio je iz jedne od podružnica zgrade Empire State u New Yorku, prodajući muške kravate. S ovim backgroundom, marka Ralph Lauren uskoro se proširila kako bi uključila cijelu liniju muške odjeće, koju je Lauren nazvao "Polo," odajući počast njegovoj ljubavi prema sportu. Nakon toga, Ralph Lauren lansirao je potpunu kolekciju za žene i kasnije otvorio svoju prvu trgovinu na Rodeo Driveu u prestižnom Beverly Hillsu.

Ralph Lauren sunčane naočale

Ralph Lauren zaista je postao jedan od najjačih modnih brendova na svijetu. Linije proizvoda Ralph Lauren pokrivaju sve područje mode, uključujući mušku odjeću, žensku odjeću, ženske satove i nakit te sportsku odjeću. Modni dodaci, poput Ralph Lauren sunčanih naočala za muškarce i Ralph Lauren sunčanih naočala za žene, također su dio palete proizvoda.

Kolekcija Ralph Lauren sunčanih naočala za žene

Ralph Lauren sunčane naočale za žene odražavaju jednostavnost, sportski duh s elementima luksuza. U našem Ralph Lauren izboru sunčanih naočala za žene, možete pronaći ne samo crne sunčane naočale, već i smeđe, plave, pa čak i crvene modele.

Ralph Lauren sunčane naočale za žene

Modeli Ralph Lauren sunčanih naočala za muškarce

U kolekciji muških sunčanih naočala Ralph Lauren, proizvodi kombiniraju sportsku eleganciju s luksuznim izgledom. Svaki proizvod muških sunčanih naočala Ralph Lauren izrađen je od izvrsnih materijala i uključuje i metalne i plastične materijale.

Ralph Lauren sunčane naočale za muškarce

Ralph Lauren okvir za naočale za žene

Modeli okvira za naočale Ralph Lauren ističu proizvode za ženske naočale. Proizvodi za ženske naočale dostupni su u raznim kombinacijama boja i materijala. Odabir okvira za žene Ralph Lauren uključuje okrugle, ovalne i kvadratne oblike.

Ralph Lauren okvir za naočale za žene

Kolekcija Ralph Lauren okvira za naočale za muškarce

Osim ženskog izbora naočala, vrijedi spomenuti i komade iz kolekcije muških okvira za naočale Ralph Lauren. Nekoliko luksuznih dizajna jača kolekciju muških naočala. Odaberite među predstavljenim muškim naočalama i pronađite komad koji vam najbolje odgovara.

Koju formu okvira Ralph Lauren sunčanih naočala odabrati?

Kada birate pravu formu okvira Ralph Lauren sunčanih naočala, vrijedi razmisliti o tome za koju svrhu želite da ih koristite. Za svakodnevnu upotrebu možete birati između manjih oblika, klasičnih stilova ili čak izuzetno velikih sunčanih naočala.

Važno je odabrati okvir koji je najudobniji za nas i dobro pristaje našem licu. Po mogućnosti, odaberite veličine sunčanih naočala koje pokrivaju područja oko naših očiju što je više moguće.

Ralph Lauren sunčane naočale - Polarizirane leće

Leća u modelima Ralph Lauren polariziranih sunčanih naočala filtrira horizontalno dolazne zračne zrake, poput svjetlosti reflektirane od vode, tla i raznih površina, smanjujući odsjaj, pružajući tako puno bolje vizualno iskustvo. Polarizirani proizvodi mogu biti izvrstan izbor za sport, vožnju, šetnju i još mnogo toga.

Također možete birati između nekoliko opcija boja polariziranih leća.

Materijal polariziranih leća mješavina je vrlo tankog, filmskog, transparentnog materijala nitroceluloze "usađenog" s mikroskopskim kristalima i drugim kemijskim tvarima na bazi sulfata. Sunčane naočale s polariziranim materijalom dopuštaju samo vertikalno orijentiranim zrakama svjetlosti da prođu. To jest, odsjajna svjetlost reflektirana s površina i raznih materijalnih granica ne prolazi kroz leću.

Promocija Ralph Lauren sunčanih naočala na iOptika

Odaberite iz našeg iznimnog izbora sunčanih naočala za žene, muškarce i djecu.

Nas online dućan prodaje samo autentične proizvode, a autentičnost proizvoda jamčimo prirodno. Važno je kupovati samo od pouzdanih, provjerenih izvora.