Filtriranje
Cijena (€)
€45,10 - €358,06
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
50 - 133
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Polarizirano

Ray-Ban Aviator sunčane naočale

 

47Proizvod
 

Suncane naocale Ray-Ban Aviator: Put prema slavi

Aviator su prvi model suncanih naocala tvrtke Ray-Ban, stvoreni na zahtjev američkog ratnog zrakoplovstva tijekom Drugog svjetskog rata kako bi piloti zaštitili svoje oči od sunčeve svjetlosti tijekom leta. Početni Aviator suncani naocare izrađeni su s laganim plastičnim okvirima, tankim rukama i estetskim dizajnom koji je bio atraktivniji od prethodnih standardnih zaštitnih naočala. Zelene leće su ugrađene u okvir, posebno dizajnirane kako bi smanjile refleksiju sunčeve svjetlosti bez ugrožavanja vida. Leće u obliku suze, konveksne, korištene su kako bi osigurale adekvatno pokrivanje očiju i osvjetljenje iz bilo kojeg kuta.

Nakon rata, tisuće viška suncanih naocala Ray-Ban Aviator preplavile su američko tržište, brzo postajući popularne zbog svoje funkcionalnosti i stila, popularnost koju zadržavaju i danas. Još jedan faktor koji je pridonio nagloj popularnosti modela bila je divljenje javnosti pilotima u to vrijeme, koji su bili obožavani zbog svoje uloge u pobjedi u ratu, potičući mnoge da ih žele oponašati. Od 1950-ih, suncane naocale Aviator bile su istaknuti modni dodatak koji su nosile slavne osobe poput Tom Cruise, David Bowie, Freddie Mercury, and Michael Jackson.

Suncane naocale Ray-Ban Aviator

Pregledajte naš širok izbor Ray-Ban aviator suncanih naocala za žene, Ray-Ban aviator suncanih naocala za muškarce, i Ray-Ban suncanih naocala za djecu, i pronađite originalni model Ray-Ban suncanih naocala koji vam najbolje odgovara po zaista povoljnoj cijeni. Ako vas zanimaju i druge ikonične kolekcije, svakako provjerite modele Ray-Ban Clubmaster suncanih naocala, Ray-Ban sesterokutnih suncanih naocala, i Ray-Ban Wayfarer suncanih naocala.

Suncane naocale Ray-Ban Aviator s polariziranim lećama

Značajan broj Ray-Ban suncanih naocala sadrži polarizirane leće, koje filtriraju horizontalno dolaznu blještavu svjetlost, poput svjetlosti reflektirane s vode, tla ili raznih površina. Osim toga, smanjuju odsjaj, pružajući mnogo bolje vizualno iskustvo. Odličan su izbor za sport, vožnju, šetnju ili ribolov.

Suncane naocale Ray-Ban Aviator u širokom rasponu s istaknutim popustima

Postoji brojne online trgovine koje prodaju i distribuiraju optičke proizvode, ali važno je kupovati od pouzdanih i uglednih izvora. Naša online trgovina nudi jedan od najvećih izbora u zemlji kontaktnih leća, okvira, suncanih naocala i naocale za računalo, gdje vas očekuju najpovoljnije cijene suncanih naocala.

Suncane naocale Ray-Ban