Filtriranje
Cijena (€)
€103,90 - €172,54
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
55 - 58
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Polarizirano

Sunčane naočale Ray-Ban New Caravan

 

1Proizvod

Ray-Ban New Caravan Sunčane naočale

Izvorno lansirane 1957. godine, Ray-Ban Caravan sunčane naočale su streamlined, geometrijski model, alternativa klasičnim Ray-Ban Aviator sunčanim naočalama. Ray-Ban logo je vidljiv na nosnim jastučićima i lećama. Caravan ima kutne leće i okvire za sunčane naočale, za razliku od teardrop-oblikovanih leća Aviatora, koje su dostupne u polariziranim i verzijama za recept u ženskim i muškim Ray-Ban kolekcijama. Stoga je tip okvira Caravan sličan pilotovim naočalama, samo više kutnim, pri čemu boja okvira odgovara osnovnim bojama pilot kolekcije i boji leće.

Nosite sunčane naočale Caravan RB3136 u okvirima od gunmetal, zlata ili srebra, a boja leće može biti kristalno zelena čvrsta, kristalno siva ogledalo ili recept.

Ray-Ban okvir za naočale i modeli sunčanih naočala smatraju se klasicima, kreiranim od strane optičke tvrtke Bausch + Lomb. Inspirirane uspjehom ikoničnih Ray-Ban Aviatora, ove su napravljene slijedeći njezin uzorak. Boja i stil metalnog okvira ostaju isti, ali umjesto leće u obliku suze, leće slijede više kutne krivulje, zadržavajući osnovne boje Aviator muških sunčanih naočala.

Ray-Ban modeli marke poznati su po izvrsnoj kvaliteti i trajnosti, a isto vrijedi i za Caravan sunčane naočale, jer imaju ugodan osjećaj, s metalnim okvirom, čineći ih izuzetno laganim, ali izdržljivim modelima. Iako su prvenstveno dizajnirani za muškarce zbog većih veličina, također mogu biti savršen izbor za žene koje preferiraju nešto veće leće i okvire te kutne oblike.

Ray-Ban kolekcija sunčanih naočala - Sve što ste željeli znati

Ray-Ban okviri za naočale i modeli sunčanih naočala smatraju se klasicima, kreiranim od strane optičke tvrtke Bausch + Lomb tridesetih godina. Prve Ray-Ban sunčane naočale razvijene su u ime zrakoplovstva SAD-a i bile su namijenjene pilotima. Komisija je potaknula razvoj posebnih sunčanih naočala koje su na kraju rezultirale zeleno-zelenim Ray-Ban pilot sunčanim naočalama, Ray-Ban Aviator.

Kasnije, 1952. godine, stvoren je model sunčanih naočala Ray-Ban Wayfarer, koji je brzo postao favorit zvijezda Hollywooda poput Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson ili James Dean. Jedan od vrhunaca osamdesetih bio je rekreacija Ray-Ban Clubmastera, koji je reinterpretirao stil okvira Browline iz 1940-ih s malo opuštenosti, nekonvencionalnim dizajnom i zaista karakterističnim oblikom leće. Također je vrijedno spomenuti još jedan klasičan, okvir hexagonal frame Ray-Ban, koji prikazuje šesterokutni, zaista uski metalni okvir.

Ray-Ban Caravan Sunčane naočale

Ray-Ban sunčane naočale: Popust na sunčane naočale u širokom rasponu

Postoje mnoge internetske trgovine koje prodaju optičke proizvode u online svijetu, ali važno je kupovati samo od pouzdanih, tragačkih izvora. Naš optičar prodaje samo autentične proizvode, i jamčimo autentičnost proizvoda.

Pregledajte našu ikoničnu ponudu ženskih sunčanih naočala i muških sunčanih naočala i iskoristite naše ponude na prodaju sunčanih naočala Ray-Ban na iOptika.hr.

Ray-Ban Sunčane naočale