Filtriranje
Cijena (€)
€81,74 - €120,70
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
51 - 55
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Polarizirano

Sunčane naočale Ray-Ban Justin

 

2Proizvod

Očala za sunce Ray-Ban Justin - Uvod u Redizajnirani Klasik

Očala za sunce i modeli za sunčane naočale Ray-Ban smatraju se vječnim klasikama, stvorenima od strane optičke tvrtke Bausch + Lomb. Očala za sunce Ray-Ban Justin nadahnuta su uspjehom ikoničnih Ray-Ban Wayfarer naočala i izrađena su u njihovoj slici. Karakterističan oblik i stil ostaju, ali u duhu svježine, leće su nešto veće, prate oštrije krivulje, a rukavice okvira su prekrivene gumom za veću udobnost. Sve to u novim, uzbudljivim i jedinstvenim varijacijama boja.

Modeli Ray-Ban su poznati po izvrsnoj kvaliteti i trajnosti, a Justin nije iznimka, jer ima ugodan plastični okvir koji je izuzetno lagan, ali i izdržljiv. Ovaj model je prvotno dizajniran uglavnom za muškarce zbog njihovih većih veličina, ali može biti i savršen izbor za dame koje preferiraju nešto veće leće i okvire.

Očala za sunce Ray-Ban Justin

Ray-Ban: Sunčane Naočale Visoke Kakvoće, Širok Raspon Opcija

Istražite naš asortiman Ray-Ban sunčanih naočala za žene, Ray-Ban sunčanih naočala za muškarce, i Ray-Ban sunčanih naočala za djecu, i pronađite modele sunčanih naočala Ray-Ban koji vam najbolje odgovaraju, sada po zaista povoljnoj cijeni. Ako vas zanimaju druge kolekcije Ray-Ban, pogledajte sunčane naočale Ray-Ban Aviator, sunčane naočale Ray-Ban Clubmaster, sunčane naočale Ray-Ban Wayfarer, sunčane naočale Ray-Ban Erika, sunčane naočale Ray-Ban Sesterokutne, i još više modela sunčanih naočala Ray-Ban u našoj online trgovini.

Očala za sunce Ray-Ban Justin s Polariziranim Lećama

Neki modeli Justina u našem asortimanu imaju polarizirane leće, koje filtriraju horizontalne sjajne svjetlosne zrake, poput onih koje se reflektiraju s vode, zemlje i različitih površina. Također smanjuju odsjaj, pružajući nam puno bolje vizualno iskustvo. Mogu biti izvrstan izbor za sport, vožnju, šetnju ili čak ribolov.

Očala za Sunce Ray-Ban kod iOptika.hr - Optičar na Internetu

Postoji brojne online trgovine koje prodaju i distribuiraju optičke proizvode, ali važno je kupovati od pouzdanih i uglednih izvora. Naša optička trgovina prodaje samo originalne proizvode, i jamčimo autentičnost proizvoda.

Nasa online trgovina nudi jedan od najvećih izbora kontaktnih leća, okvira, sunčanih naočala, naočala za računalo, gdje uvijek nudimo najpovoljnije cijene.

Očala za sunce Ray-Ban