Filtriranje
Cijena (€)
€94,30 - €165,82
Što tražite?
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
50 - 54
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Polarizirano

Sunčane naočale Ray-Ban Wayfarer

 

3Proizvod

Ray-Ban Wayfarer Kolekcija

Kolekcija Wayfarer pojavila se kao drugi model sunčanih naočala koji je kreirala marka Ray-Ban tvrtke Bausch + Lomb, nakon Ray-Ban Aviatora, 1952. Na prvi pogled, možda ne bismo puno mislili na značaj modela Wayfarer u modnoj industriji i u našim životima, budući da su prethodne sunčane naočale imale samo jedan zadatak: zaštititi oči nositelja od blještavog sunca.

Znamo da su prve Aviator sunčane naočale napravljene po nalogu Američkog ratnog zrakoplovstva tijekom Drugog svjetskog rata kako bi zaštitile oči pilota od sunčeve svjetlosti tijekom leta. Činjenica da su bile izvrsne i u dizajnu i u stilu sunčane naočale bila je samo ugodna nuspojava uz praktičnost. Međutim, Wayfarer je bio prvi model koji je uveden na tržište kao modni dodatak s trendi dizajnom i novom upotrebom materijala, otvarajući zaista uzbudljivo novo doba.

Pokrenula je definirajuću modnu revoluciju, rezultirajući nizom okvira za naočale Ray-Ban i modela sunčanih naočala kasnije koji još uvijek predstavljaju kultni status i dosljednu kvalitetu. Modeli Wayfarer nazivaju se jednim od najdefinirajućih modnih dodataka 60-ih godina, nošeni od strane globalnih zvijezda poput Jamesa Deana, The Beatlesa, Muhammada Alija, Boba Dylana, Toma Cruisea ili Michaela Jacksona.

Ray-Ban Wayfarer sunčane naočale

Ray-Ban: Originalne sunčane naočale po sniženim cijenama

Pregledajte naš širok raspon Ray-Ban sunčanih naočala za žene, Ray-Ban sunčanih naočala za muškarce, i Ray-Ban dječjih sunčanih naočala i pronađite model Ray-Ban sunčanih naočala koji vam najbolje odgovara.

Ako vas zanimaju i druge kolekcije Ray-Ban, pogledajte Ray-Ban Aviator sunčane naočale, Ray-Ban Clubmaster sunčane naočale, Ray-Ban Erika sunčane naočale, Ray-Ban sesterokutne sunčane naočale, Ray-Ban Justin sunčane naočale, i još više Ray-Ban sunčanih naočala modela u našoj internetskoj trgovini.

Ray-Ban sunčane naočale s posebnim popustima

Postoji mnogo internetskih trgovina koje prodaju optičke proizvode u online svijetu, ali važno je kupovati samo od pouzdanih, lako pratljivih izvora. Naš optičar prodaje samo autentične proizvode, a mi jamčimo autentičnost proizvoda.

Naša internetska trgovina ima jedan od najvećih zaliha u zemlji kontaktnih leća, okvira za naočale, sunčanih naočala, naočala za računalo, gdje uvijek nudimo najpovoljnije ponude promocija za Ray-Ban sunčane naočale.

Ray-Ban sunčane naočale