Filtriranje
Cijena (€)
€105,58 - €175,42
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
49 - 57
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Što tražite?
Polarizirano

Ray-Ban Clubmaster sunčane naočale

 

44Proizvod
 

Ključne značajke sunčanih naočala Ray-Ban Clubmaster

Slično okvirima browlinea, koji su bili prilično popularni 1950-ih i 1960-ih godina, gornji dio okvira Ray-Ban Clubmaster je puno deblji, hrabriji od donjeg dijela, prateći prirodnu liniju obrva. Tradicionalno, gornji dio okvira izrađen je od plastike ili acetata, dok je ostatak okvira obično izrađen od metala.

Sunčane naočale Ray-Ban Clubmaster dostupne su u brojnim kombinacijama boja, veličinama i varijacijama, što ih čini zaista klasičnim modelom koji savršeno odgovara većini oblika lica, veličina glave i tonova kože. Prvotno, sunčane naočale Clubmaster uglavnom su dolazile s crnim okvirima i srebrnim ili zlatnim rubovima.

Sunčane naočale Ray-Ban Clubmaster

Jedna od istaknutih značajki 1980-ih bila je ponovna izrada okvira za naočale Ray-Ban Clubmaster. Javni je zaista primijetio ovaj model kada ga je Bruce Willis nosio u američkoj kriminalističkoj seriji emitiranoj od 1985. godine, već s obojenim lećama. Tada su shvatili da postoji ogromna potražnja za njim ne samo kao okvirom za naočale, već i kao sunčanim naočalama. Kratko nakon njegovog pojavljivanja, prodaja sunčanih naočala naglo je porasla, a Clubmaster je postao treća najpopularnija kolekcija sunčanih naočala desetljeća, zajedno s Ray-Ban Wayfarerom i Ray-Ban Aviatorom.

Ray-Ban sunčane naočale: Širok raspon sniženih sunčanih naočala

Pregledajte naš širok izbor Ray-Ban sunčanih naočala za žene, Ray-Ban sunčanih naočala za muškarce, i Ray-Ban sunčanih naočala za djecu, i pronađite originalni model sunčanih naočala Ray-Ban koji vam najbolje odgovara, sada po zaista povoljnoj cijeni. Ako vas zanimaju druge ikonične kolekcije, obavezno pogledajte Ray-Ban Aviator sunčane naočale, Ray-Ban Wayfarer sunčane naočale, Ray-Ban sesterokutne sunčane naočale, Ray-Ban Justin sunčane naočale, Ray-Ban Erika sunčane naočale, i druge modele sunčanih naočala Ray-Ban.

Polarizirane leće Ray-Ban sunčanih naočala

Značajan dio Ray-Ban sunčanih naočala dolazi s polariziranim lećama koje filtriraju horizontalno dolazne odsjajne zrake, poput onih reflektiranih od vode, tla, različitih površina. Također smanjuju odsjaj, pružajući nam puno bolje vizualno iskustvo. Mogu biti izvrsna opcija za sport, vožnju, šetnju ili čak ribolov.

Ray-Ban sunčane naočale po pristupačnim cijenama

Kupite Ray-Ban Clubmaster sunčane naočale s posebnim popustima i pronađite kvalitetan proizvod koji najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Postoji mnogo online trgovina koje prodaju i distribuiraju optičke proizvode na internetu, ali važno je kupovati samo od pouzdanih i praćenih izvora. Naš optičar prodaje samo autentične proizvode, a mi jamčimo autentičnost proizvoda.

Sunčane naočale Ray-Ban