Filtriranje
Cijena (€)
€94,30 - €306,22
Kolekcija
Na lageru?
Marka
Veličina
Širina Leća
48 - 54
Materijal okvira
Oblik okvira
Boja okvira
Boja leće
Što tražite?
Polarizirano

Ray-Ban šesterokutne sunčane naočale

 

23Proizvod
 

Očala za Sunce Ray-Ban Hexagonal - Što Dobijemo Kada Prekrižimo Krug i Kvadrat?

Ništa osim moderne kolekcije sunčanih naočala Ray-Ban nazvane Hexagonal. Dizajn sunčanih naočala Ray-Ban Hexagonal osvježava tipične okrugle ili četvrtaste oblike leća s heksagonalnom konstrukcijom, čineći ih savršenima za one koji ne mogu odlučiti između jednog oblika ili drugog.

Stil Hexagonal je mekša, blaže zakrivljena verzija heksagonalnih okvira koja izgleda sjajno i na zaobljenim i na jasno definiranim crtama lica, tako da svatko može pronaći savršen model za sebe.

Ništa ne govori više o kvaliteti i kultnom statusu sunčanih naočala Ray-Ban nego činjenica da uživaju u neprekidnoj popularnosti još od Drugog svjetskog rata. Ključ dizajna Hexagonal su tanak hram i profil okvira s ravnim kristalnim lećama. Dok su početni modeli dolazili u zlatnoj boji okvira, danas su dostupni u nekoliko alternativnih kombinacija boja.

Očala za Sunce Ray-Ban Hexagonal

Promocija Očala za Sunce Ray-Ban Hexagonal

Modeli očala za sunce Ray-Ban Hexagonal, što se tiče njihovog oblika, prirodno se ne razlikuju od Ray-Ban sunčanih naočala heksagonalnog oblika. Obitelj Ray-Ban Hexagonal je stalni ikonički komad u kolekcijama Ray-Ban okvira.

Ray-Ban: Prave Sunčane Naočale po Najboljoj Cijeni

Pregledajte naš širok asortiman Ray-Ban ženskih sunčanih naočala, Ray-Ban muških sunčanih naočala i Ray-Ban dječjih sunčanih naočala, i pronađite model sunčanih naočala Ray-Ban koji vam najbolje odgovara.

Ako ste zainteresirani za druge kolekcije Ray-Ban, pogledajte Ray-Ban Aviator sunčane naočale, Ray-Ban Clubmaster sunčane naočale, Ray-Ban Wayfarer sunčane naočale, Ray-Ban Erika sunčane naočale, Ray-Ban Justin sunčane naočale i druge modele sunčanih naočala Ray-Ban u našoj web trgovini.

iOptika.hr - Veliki Izbor, Prava Optika

Postoji mnogo online trgovina koje prodaju optičke proizvode, ali važno je kupovati samo od pouzdanih, provjerenih izvora. Naš optičar prodaje samo autentične proizvode, a mi prirodno jamčimo autentičnost proizvoda.

Naša web trgovina ima jedan od najvećih zaliha kontaktnih leća, okvira za naočale, sunčanih naočala i računalnih naočala u zemlji, gdje uvijek nudimo najpovoljniji izbor Ray-Ban okvira za naočale i sunčanih naočala.

Očala za Sunce Ray-Ban